• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkıları etrafı yeşil

Alexxx

Yeni Üye
Merhaba
Dün pazardan muhabbet kuşu aldım eve geldiğinde dışkıları normaldi ama bugün farklı yapıyor ve poposunda ıslaklık var fotoğrafları atacağım.Kuşçu kafesde verdi kafeste yemliğin içinde yem vardı onu değiştirmedim internetten sipariş verdim yemin gelmesini bekliyorum kafesi nasıl dezenfekte edebilirim?Sadece suluğunu karbonatta bekletip iyice duruladım. Birde kafesin alt tabanını bebek şampuanıyla yıkadım havlu kağıt koydum.Hala çok ürkek korkuyor.

Ekli dosyalar

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşa 3 gün üst üste probiyotik verin. Kafesi deterjanla yıkayabilirsiniz ama iyice durulamanız lazım. Tünekleri ahşap alın. Suluğu deterjanla yıkayıp iyice durulayın. Kalamar kemiği gaga taşı salıncak ve kuş kumu alınız. Vitamini gerwit probiyotiği entrobac alabilirsiniz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba
Dün pazardan muhabbet kuşu aldım eve geldiğinde dışkıları normaldi ama bugün farklı yapıyor ve poposunda ıslaklık var fotoğrafları atacağım.Kuşçu kafesde verdi kafeste yemliğin içinde yem vardı onu değiştirmedim internetten sipariş verdim yemin gelmesini bekliyorum kafesi nasıl dezenfekte edebilirim?Sadece suluğunu karbonatta bekletip iyice duruladım. Birde kafesin alt tabanını bebek şampuanıyla yıkadım havlu kağıt koydum.Hala çok ürkek korkuyor.
Kafes ve tüm malzemeleri çamaşır suyu eklenmiş suyla iyice yıkayıp güzelce durulayalım. Tuğçe arkadaşımızın dediği gibi Röhnfried entrobac, gerwit, grit kum temin edelim. Yeminiz aspur+darı karışımı, tozsuz bir yem olsun. Ürünler gelince 3 gün üstüste entrobac vereceğiz. Ürünler geldiğinde yazarsanız daha ayrıntılı bilgi veririz

Üst Alt