• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkılarda sorun var

Tugbaa3

Yeni Üye
Bağırsak enfeksiyonu kuruma mantar ve parazit hangi hastalık olduğunu teşhis edemedik veteriner sadece antibiyotik vil floks verdi 1 aydır geçmedi baytril mikostatin Caremycin 4in1 mix bu ilaçları kullanan veya ne için kullanmak gerek kuşumun durumuna göre hangisini vermeliyim

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba başlığı düzenledim 👍teşhis ne koyuldu? Dışkı analizi yada röntgen falan çekildi mi? Verdiği ilaçlar çok ağır ve durumu bilmek lazım kuşun tünekte videosunu ekler misiniz

Tugbaa3

Yeni Üye
Veteriner bu dediklerinizin hiç birini yapmadı sadece antibiyotik verdi enfeksiyon var dedi dışkıda vil floks verdi 5 gündür kullandım sadece yeşil sıvı rengi beyaza döndü ama düzelme yok gögüste sivri kemik çıktı çok zayıfladı halsiz iştahı yerinde ama sürekli beli kambur ve uyuyor netten araştırma yaptım biraz bu siteden mantar bağırsak enfeksiyonu veya iç parazitin belirtilerine uyuyor ve onlar için en etkili olan bu ilaçlar önerilmiş bende sormak istedim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İç parazit olduğunu düşünmüyorum mantar enfeksiyonu ve karaciğer sorunu olabilir. İyi bir kanatlı uzmanına gitmeli onun ve mutlaka röntgen çekilmeli. Buraya bulduklarımı bırakıyorum. Kuşunuz kaç gram biliyor musunuz 🙏

Ekli dosyalar

Tugbaa3

Yeni Üye
İç parazit olduğunu düşünmüyorum mantar enfeksiyonu ve karaciğer sorunu olabilir. İyi bir kanatlı uzmanına gitmeli onun ve mutlaka röntgen çekilmeli. Buraya bulduklarımı bırakıyorum. Kuşunuz kaç gram biliyor musunuz 🙏
Kaç gram olduğunu bilmiyorum çok zayıfladı ve gögüs kemiği kesinleşti sivri şekilde ele geliyor Şuan ki dışkısı bu şekilde yeşil dışkıyı bira dağıttım ezdim içinden böyle siyah kahverengi gibi küçük şeyler var acaba parazit mi bilemedim

Ekli dosyalar