• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkı rengi değişti

Gzfstk

Yeni Üye
Öncelikle iyi bayramlar. Dişi bir muhabbet kuşum var. Dışkı renginin değişikliği dikkatimi çekti dün. Bir dışkısında siyahlık görmem beni tedirgin etti. Siyahlı dışkıyı yaptıktan sonraki dışkıları parlak koyu yeşil gibiydi. Size sırayla yapmış olduğu birkaç dışkının fotoğrafını ekleyeceğim. En son eklediğim bu sabahki peçetesinin fotoğrafı. Diğerlerini yapınca çekmiştim dün akşam. Bunlar normal mi yoksa bir sorun göstergesi mi? Yardımcı olursanız sevinirim 😊 Genel hali iyi (hareketli, keyifli görünüyor), kafesinin altında tel yok. Aşağı inip peçetesini koparıyor, yem kabuklarını gagalıyor, dışkılarını da gagalıyor. Bir yerden bir yere atıyor. Kafesinin boyutuna uygun tel bulamadım. Bir senedir bende kuşum. Aşağıya inme durumu için ne önerirsiniz?

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Merhabalar yem şu dısında birsey yedimi. Elınızde vitamin olarak neler var?

Gzfstk

Yeni Üye
Dün dere otu vermiştim. İlk kez vermiyorum ama daha önce de yiyordu. Elimde gervit, bt amin forte ve probiyotik var. Yem değişimi de olmadı.

Gzfstk

Yeni Üye
Yok sanırım, yani görüntüsü böyle hep. Biraz şişman sanırım. Evde tek kuş ama bir sene önce boş yumurta yapmıştı.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye