• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun derisi görünüyor

emiro

Yeni Üye
4 yıldır baktığım muhabbet kuşumun boynunun altında hafif deri açılmasını görmüştüm tüy döküyor sandım daha sonra kanatlarının altında da tüyler döküldü. Bugün de boynun da ve sırtında bir anda çok bariz bir dökülme oldu. Sanırım kendini yoluyor Bu bir hastalıksa hastalığın adı nedir veya çaresi var mı? hareketlerinde ve dışkısında hiçbir problem yok ne yapmalıyız? Kuşumun videosunu, resimlerini, dışkısını youtube videosu olarak bırakıyorum:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu bir davranış bozukluğu ve depresyon belirtisi. Veterinerden boyunluk alıp bt amin forte yarım suluğa 8 damla damlatın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Önce tüm kuşlara dış parazit yapın iki doz👍 1 hafta sonra kaşıma durmasa o zaman yaralar için burçağın dediği gibi boyunluk temin ediniz. Ve gereken takviyeleri haftalık verelim bide evde yem dışında ekstra bişey veriyorsanız artik vermeyiniz

emiro

Yeni Üye

emiro

Yeni Üye
Önce tüm kuşlara dış parazit yapın iki doz👍 1 hafta sonra kaşıma durmasa o zaman yaralar için burçağın dediği gibi boyunluk temin ediniz. Ve gereken takviyeleri haftalık verelim bide evde yem dışında ekstra bişey veriyorsanız artik vermeyiniz
U-200 Dış Parazit Bit Ense Damlası 10ml - Bölünmüş
Ekli dosyayı görüntüle 70651
bundan aldım 2 damla çok olur mu tahriş eder mi sizce?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
U-200 Dış Parazit Bit Ense Damlası 10ml - Bölünmüş bundan aldım 2 damla çok olur mu tahriş eder mi sizce?
Bu kuşlar için diye biliyorum ancak kuşunuza boyunluk takıp tedavi ederseniz daha iyi olur