• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun cinsiyeti nedir?

deathwrror

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Yeni muhabbet kuşu aldım. Sizce kaç aylık ve cinsiyeti ne?
Birkaç güne tahta tünek ve versele laga yem alacağım. Şimdilik başka marka yem koydum. Bir de vitamin kullanımı nasıl oluyor ?:)

Ekli dosyalar

saleplefıstık

Yeni Üye
uzman görüşü de alın ama bana sorarsanız erkek, kalamar kemiği gaga taşı olarak da powermax marka alabilirsiniz vitaminler gervit-w multivitamin entrobac probiyotik bt-amin b vitamini yeterli olur diye düşünüyorum iki gün arayla günde bir tanesi olacak şekilde suluğuna koyun sekiz saatten fazla sulukta kalmasın

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tam önden ceresi görünecek şekilde fotoğraf eklermisiniz. Işık yanılması olmasın sizin gerçekte gördüğünüzle aynı fotoğraf ekleyin lütfen. Ben delik kenarlarında beyazlık gördüm dişide olabilir. Tam önden fotoğraf görebilirsek net birşey diyebiliriz.

deathwrror

Yeni Üye
Tam önden ceresi görünecek şekilde fotoğraf eklermisiniz. Işık yanılması olmasın sizin gerçekte gördüğünüzle aynı fotoğraf ekleyin lütfen. Ben delik kenarlarında beyazlık gördüm dişide olabilir. Tam önden fotoğraf görebilirsek net birşey diyebiliriz.
Yakınlaştırarak çektiğim için kalite bozuk, yakından çekemiyorum kafesten çıkmıyor çünkü.

Ekli dosyalar