• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun cinsi ne ve tahmini yaşı kaç?

kaan7532

Aktif Üye
Herkese merhaba bu gün yeni sultan papağanı aldım satıcı 3-4 aylık erkek bir kuş olduğunu söyledi sizce doğrumu?

erenztrk

Müdavim
Erkek olduğu doğru lakin bana 3 4 aylık gibi gelmedi emin değilim

hazaly

Paylaşımcı
bana da 3-4 aylık gibi gelmedi ama kaç aylıktır bilmiyorum hiç

erenztrk

Müdavim
Kanat boyu kuyruğunun yarısını geçtiyse kuş 5 aylıktan büyüktür ama kanatları çekilmiş de olabilir ayaklarını güzelce temizleyip kuruduktan sonra fotoğraf atarsanız da anlamaya çalışırız ama emin olmamakla birlikte bence 6 aylıktan büyük bir kuş sanki gagasının ucu da uzamış gibi ama hocalarım görünce daha doğru bilgi verir

kaan7532

Aktif Üye
Kanat boyu kuyruğunun yarısını geçtiyse kuş 5 aylıktan büyüktür ama kanatları çekilmiş de olabilir ayaklarını güzelce temizleyip kuruduktan sonra fotoğraf atarsanız da anlamaya çalışırız ama emin olmamakla birlikte bence 6 aylıktan büyük bir kuş sanki gagasının ucu da uzamış gibi ama hocalarım görünce daha doğru bilgi verir
Şu an elime alışık olmadığı için banyo yaptıramıyıcam. Peki sizce bize alışır mı alışması ne kadar sürer?

erenztrk

Müdavim
Şu an elime alışık olmadığı için banyo yaptıramıyıcam. Peki sizce bize alışır mı alışması ne kadar sürer?
Elbette alışır ilk hafta kafesin tellerine elinizi koyarak sakin ses tonuyla konuşun ikinci hafta elinize dal darı alarak dışarıdan yedirmeye çalışın gelip yiyorsa elinizi kafesin içine sokun daldarı verin yedikten sonra yavaş yavaş alışır artık.

kaan7532

Aktif Üye
Elbette alışır ilk hafta kafesin tellerine elinizi koyarak sakin ses tonuyla konuşun ikinci hafta elinize dal darı alarak dışarıdan yedirmeye çalışın gelip yiyorsa elinizi kafesin içine sokun daldarı verin yedikten sonra yavaş yavaş alışır artık.
Tamamdır yardımınız için teşekkürler.

kaan7532

Aktif Üye

Gökçe 41

Yeni Üye
4 aylıktan büyük duruyor 8 ayı var gibi

erenztrk

Müdavim
Haarika yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çok tatlı maşallah :)