• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun cere etrafı kokuyor, yem geveliyor, kuyruğu aşağı yukarı oynuyor ve sürekli uyuyor

SenaTarcin

Yeni Üye
Streamable Video bu videoya da bakar misiniz suan farkettim gagasinda kahverengi bi leke sanirim bi sey var ilaçları temin edemedim düzenleme: lekeyi cikarttim

SenaTarcin

Yeni Üye
Kursaktan besleme yapıp kaliteli vitamin ve probiyotikle kuşunuzun bağışıklığını yükseltip toparlanması sağlanacaktır inşallah. Yalnız kursaktan beslenme dikkat gerektiren bir durum forumda yada YouTube de örnekleri var bakarak uygulayınız yapamazsanız tecrübeli birine yaptırırsanız daha iyi olur. En kısa zamanda multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Bu iki takviyeyi haftada bir farklı günlerde suluğuna koyunuz. Temin edince bu konu altına yazınız nasıl kullanması gerektiğini söyleriz 😊 ayrıca kekik spreyi de yapın burun deliklerine gelecek şekilde fısfıslayın forumda tarifi var. 😊 Bir süre gözlemleyin gidişat da düzelme olmazsa bu konu altında bizleri bilgilendiriniz 🖐🏻
aslı hanim kursaktan besleme yapma dışında bir yolu var mı çünkü ben bunu yapamam cevremde yapabilecek biri de yok

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
aslı hanim kursaktan besleme yapma dışında bir yolu var mı çünkü ben bunu yapamam cevremde yapabilecek biri de yok
Eğer besleme maması aldıysanız siringaya 2 ml kadar mamayı çekin siringayla ağızdan az az vermeye çalışın yada aynı miktarda çay kaşığıyla da verebilirsiniz ama kursaktan besleme kadar randıman alınmaz en iyi yol kursaktan besleme. Tekrardan net bir şekilde video atar mısınız ve temiz peçeteye güncel dışkı fotosu.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Siz yapamıyorsanız yakınınızda petshop varsa o da yapar. Yine de link bırakıyorum çünkü kuşun zeolitli beslemeye ihtiyacı var.

Üst Alt