• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt kuşumun burun deliği

queencat

Yeni Üye
Merhaba geçen buraya yazdığımda öneriyle burun deliğini temizlemiştim ıslak pamuk yardımıyla ama kuşumun burnu hâlâ aynı
böyle olma ihtimali normal midir. yemesinde su içmesinde enerjisinde sorun yok 2 yaşında

Ekli dosyalar

zezeynep

Paylaşımcı
Herhangi bir kabuk vs olsa temizlediginizde gelir diye düşünüyorum. Nefes almasıyla ilgili bir sorun yaşıyor mu? Belki genetik bir durumdur.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O bölge yumuşaktır. Kürdan yardımıyla nazikçe minik oval hareketler yaparak deliği genişletebilirsiniz. Aslında delik tıkalı değil ben sorun yaşadığını yada yaşayacağını düşünmüyor.

queencat

Yeni Üye
Herhangi bir kabuk vs olsa temizlediginizde gelir diye düşünüyorum. Nefes almasıyla ilgili bir sorun yaşıyor mu? Belki genetik bir durumdur.
nefesinde sorun yok ama diğer burun deliğine göre küçük olduğu için endişelendim

queencat

Yeni Üye
O bölge yumuşaktır. Kürdan yardımıyla nazikçe minik oval hareketler yaparak deliği genişletebilirsiniz. Aslında delik tıkalı değil ben sorun yaşadığını yada yaşayacağını düşünmüyor.
öyle yaptım canı acıyor ve genişlemiyor napmalıyım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun burun deliği küçük ve orası çok hassas hiç dokunmayın nefes açıcı verebilirsiniz onu rahatlatır ama buruna bişey sokmayınız