• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ilker789

Yeni Üye
Merhaba dişi kuşumun ceresi yaklaşık 9 aydır bu şekilde. Kızgınlıktandır diye tahmin ettik ama bu süre uzadı gibi sanki ve burun deliklerinden birisi sanki kapanıyo gibi ne yapmam lazım neyi var?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Cereye petshoptan mantar kremi alın sürün veya eczaneden troysd deri melhemi alın bir hafta cere ve ayaklara sürün ve düşen bir tüyünun kökünü tuzlu suya bandırıp burun deliklerini açın 👍 nefes açılsın diye Resparitory turbo kullanabilirsiniz doğal bir ilaç mentollü

ilker789

Yeni Üye
Cereye petshoptan mantar kremi alın sürün veya eczaneden troysd deri melhemi alın bir hafta cere ve ayaklara sürün ve düşen bir tüyünun kökünü tuzlu suya bandırıp burun deliklerini açın 👍 nefes açılsın diye Resparitory turbo kullanabilirsiniz doğal bir ilaç mentollü
Anladım hocam teşekkürler dediğiniz deri merhemini alıp deneyeyim

ilker789

Yeni Üye
Hocam yanlış anlamayın bilgilenmek için soruyorum. Farklı bir forumda mantar değil hipertrofi dendi ve bu cerenin soyulması gerekiyormuş. Sizce de böyle bir şey olabilir mi? Çevremde de böyle tecrübeli bir veterinerin olduğunu sanmıyorum kuşuma zarar verilmesinden de korkuyorum acaba hipertrofi ise kendi kendine düzelebilir mi?