• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun burnundan kan çıktı

Selensi

Aktif Üye
Meraba. 5 gün önce sultan papağanı aldım geldiğinden beri burnu tıkalı gibi uyurken hırıltılı ve ağzından nefes alıyordui. Bugün en son bir anda tıksırınca kan fışkırdı ağzından burnundan geldi çok korkuyorum ne yapabilirim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba hocalarım söyler ılık su pamuk ile temizleyin burun delikleri kapalı ise kulak çöpü ile zarar vermeden temizleyebilirsiniz

Selensi

Aktif Üye
Ah silicemde hiç alışık değil daha korkuyo elimden daha kötü olur diye çekiniyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hocalarımız daha detaylı yazacaktır lakin yapmanız lazım sakin ve agır hareketler ile yapın

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Streamable.com dan kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Ağızdan ve burundan kan gelmesi normal değil. Bence her şeyden önce kanatlı uzman görmeli 🙏🏻

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Gelişmeleri bildiriniz lütfen

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Streamable.com dan kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Ağızdan ve burundan kan gelmesi normal değil. Bence her şeyden önce kanatlı uzman görmeli 🙏🏻
Katılıyorum normal görünmüyor videoda

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bir çarpma falan olmuş olsa gerek basınç sonucu kanı dışarı atmış nerede ikamet ediyorsunuz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mrb kocaelide yaşıyorum
İstanbulda olsaydınız ben yardımcı olurdum ama müdahale gerekiyor burnunu falan silin yem yiyemiyordur da şimdi Kocaeli de iyi bir veteriner adresi verelim götürün 👍

Selensi

Aktif Üye
İstanbulda olsaydınız ben yardımcı olurdum ama müdahale gerekiyor burnunu falan silin yem yiyemiyordur da şimdi Kocaeli de iyi bir veteriner adresi verelim götürün 👍
Teşekkür ederim. Şuan baya iyi gezdi oynadı yemde yyiyor görünüşü hasta değil ama kan geldi pıhtı gibi bişe attı az öncede

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim. Şuan baya iyi gezdi oynadı yemde yyiyor görünüşü hasta değil ama kan geldi pıhtı gibi bişe attı az öncede
Tamam yinede acil durumda Karadeniz veteriner kliniği var orda internet üzerinden adres bilgilerini bulabilirsiniz geçmiş olsun 🙏👍