• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun Burnu Kanıyor

beratbaran

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Burnu kanıyor
Muhabbet kuşumu yeni aldım (yavru) , ilk defa bıraktım ve duvara çarptı şu an burnu kanıyor ... Ne yapmalıyım ACİLLLL cevap verin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

beratbaran

Yeni Üye
Geçmiş olsun, evde fucidin veya terramicyn krem varsa sürebilirsiniz, ilk 10 gün çıkarmayın kafesten, korkudan titriyor, geçmiş olsun
Teşekkürler . Evde o kremler yokta kremleri sürmesem bir şey olmaz değilmi . kuşum bize olan güvenini kaybetmez değilmi (yani biz bişey yapmadık ama korkuyorum çünkü ilk kuşum). Ve son olarak kuşa bir şey olmaz değilmi ??

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler . Evde o kremler yokta kremleri sürmesem bir şey olmaz değilmi . kuşum bize olan güvenini kaybetmez değilmi (yani biz bişey yapmadık ama korkuyorum çünkü ilk kuşum). Ve son olarak kuşa bir şey olmaz değilmi ??
Krem sürmeniz gerekir burnu(cere) yumuşaktır, gaga dan çabuk ayrılıp enfeksiyon kapabilir, sade vazelin de olur, 1 hafta 10 güne alışır, öncelik kafes içi eğitim verin, kızıldarı ve aspur yavrular sever çabuk kırar, yulaf da yerler, yavru muhabbet kuşu yemi alın lütfen 🤲😊

beratbaran

Yeni Üye
Kuşun gagasını (cere) elleyemiyorum . Acıyormuş gibi kafasını hemen çekiyor . Nasıl vuracağım ? evde kokulu vazelin var sıkıntı olurmu? Kusura bakmayın ilk defa böyle birşey basıma geldiği için sürekli soru soruyorum
Krem sürmeniz gerekir burnu(cere) yumuşaktır, gaga dan çabuk ayrılıp enfeksiyon kapabilir, sade vazelin de olur, 1 hafta 10 güne alışır, öncelik kafes içi eğitim verin, kızıldarı ve aspur yavrular sever çabuk kırar, yulaf da yerler, yavru muhabbet kuşu yemi alın lütfen 🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşun gagasını (cere) elleyemiyorum . Acıyormuş gibi kafasını hemen çekiyor . Nasıl vuracağım ? evde kokulu vazelin var sıkıntı olurmu? Kusura bakmayın ilk defa böyle birşey basıma geldiği için sürekli soru soruyorum
Estağfurullah, kokulu olmaz kanıyor mu halen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Watch unnamed | Streamable

Çok halsiz duruyor . Kusma yok , ama titreme var .... Rica etsem hızlı cevap verebilir misiniz ??
Kötü görünmüyor ama yınede yem yediğinden emin olun takip edin kafesten çikarmayıp kafes eğitimine bir kaç gün sonra başlayın şuanda şok etkisindedir.Vitamin ve probiyotik varsa suyunda düzenli olarak verelim ve daldarı verelim ödül gibi algılasın birde muhabbet kuşu sesi dinleyin strese iyi gelir