• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumun boyun bolgesi normal mi

kedi501

Yeni Üye
Kusum 4 5 aylik erkek ensesini timar etmeme bayiliyor saatlerce masaj istiyor baktigimda sanki cok tuyu yok gibi derisi gozukuyor hep normal mi resim cektim deri kismi normal mi birde cok kasinmasi neden olabilir

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Cildi kurumuş, tüy döneminde olabilir, girecek de olabilir ☺ Eviniz sıcak ise fıs fıslama yapın ya da ılık su koyun önüne banyo yapsın ama eğer soğuksa yapmasın ☺

kedi501

Yeni Üye
Hava guzel ama banyo hic yaptirmadim tuy doneminde olabilir kalin tuyler var acilmamis boynunda ayrica cok fzla etrafi tuy yapiyor banyo olarak disari mi onune mi su koyayim kendi yapar mi acaba

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hava guzel ama banyo hic yaptirmadim tuy doneminde olabilir kalin tuyler var acilmamis boynunda ayrica cok fzla etrafi tuy yapiyor banyo olarak disari mi onune mi su koyayim kendi yapar mi acaba
Haftada 2 gün b vitamini verin, önüne az miktarda ılık su koyabilirsiniz ama sonrasında peteğin önüne koyun kafesinde dursun sıcak olsun ki hasta olmasın çok dikkatli olun ☺🙏

kedi501

Yeni Üye
Mersinde hava 23 derece suanda kapi pencere acik 😂 kisa kollu ile oturuyorum havada sorun yok rahatum o konuda

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O sıcağı bize de gönderin ben de yağmurda ve soğuktayım 🤣🤣🤣 Benim tavsiyem röhnfried ürünlerine dönün ben de çok değişik vitaminler denedim ama kuşlarıma röhnfried ürünleri çok iyi geldi ☺

kedi501

Yeni Üye
Bilmem bunu 150 tl aldim veterinerden bir dahakine oyle yaparim cildinde bir sey yok diyorsunuz o zaman iyi bari sevindim cunku kasimami cok seviyor