• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun boynunda et büyümesi ve sesini etkilemesi

eloakira

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
boynunda et çıktı. kuşumun sesi çatallı sanki boğazına baskı yapılıyor gibi çıkıyor hayvan rahat ötemiyor. Birde boynunun acıdığını düşünüyoruz sarı kantaron yağı sürdüm o kısma ve sürerken çok çırpındı boynu acıyor muhtemelen
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2024
Merhaba kuşumun boynunda et büyüdü sesi de çatallı çıkıyor muhtemelen ses tellerine baskı yapıyor. Canını da yaktığını düşünüyorum. Yardım edin lütfen GÜNCELLEME: UR HALİNİ ALDI TOP GİBİ OLDU O OLANEkli dosyayı görüntüle 61086

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba kuşumun boynunda et büyüdü sesi de çatallı çıkıyor muhtemelen ses tellerine baskı yapıyor. Canını da yaktığını düşünüyorum. Yardım edin lütfenEkli dosyayı görüntüle 61086
Merhaba geçmiş olsun et büyümesi değil de tüy kökü apse yapmış gibi, ufak bir enfeksiyon olmuş, antibiyotik krem FUCİDİN sürebilirsiniz, yada eczaneden RİF AMPUL alıp kullanabilirsiniz🤲
Kök apseli olduğu için baskı yapar,
Bt amin forte kullanıyor musunuz? Tüy kas kemik gelişimi destekler, antibiyotik ve antibakteriyeldir.
Sıvıdır yan etkisi yoktur
Makaleyi okuyun lütfen
Eczanelerde bulunuyor
Geçmiş olsun