• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun bir gözü şişti

muhabbetkuslarim00

Aktif Üye
Merhaba kuşumun bir gözü şişmiş. Kamerada net çekemedim hareketli olduğu için. Sol gözünün alt torbası şişmiş kafasının arkasından bakılınca fark ediliyor. O gözü daha küçük. Ve ayrıca o gözünü hemen hemen sürekli kapalı tutuyor. Sanki hafif kızarıklık var. Tek şüphelendiğim bugün kafesteyken kafası kaşındığı için tüneğe vs kendini sürterek kaşıyordu acaba sert mi kaşıdı yada yanlış bi hareket mi yaptı? Ondan sonra ayağıylada kafasını kaşıdı tırnağı falan mı girdi. Ve şuan fark ettim o gözünü çok kaşıyor normal ayağı ile

bahark

Aktif Üye
En azından video çekebilirseniz daha iyi görme şansımız olabilir fotoğraf çekemiyorsanız. Dışkısı nasıl? Kafesini ve içindeki malzemeleri ne sıklıkla temizliyorsunuz? Mikrop kapma gibi bir sorun da yaşamış olabilirsiniz

muhabbetkuslarim00

Aktif Üye
En azından video çekebilirseniz daha iyi görme şansımız olabilir fotoğraf çekemiyorsanız. Dışkısı nasıl? Kafesini ve içindeki malzemeleri ne sıklıkla temizliyorsunuz? Mikrop kapma gibi bir sorun da yaşamış olabilirsiniz
Dışkısı normal. Kafesini 2 günde bir temizliyorum

bahark

Aktif Üye
O zaman yapabilirsek bir video çekelim, daha net fikir sahibi olup kullanılacak ürünler hakkında da yardımcı olur forum üyelerimiz 🥰 Bahsettiğiniz gibi kendisini sert kaşıma gibi bir problemle olabilir, bendekilerde de sık oluyor

muhabbetkuslarim00

Aktif Üye
O zaman yapabilirsek bir video çekelim, daha net fikir sahibi olup kullanılacak ürünler hakkında da yardımcı olur forum üyelerimiz 🥰 Bahsettiğiniz gibi kendisini sert kaşıma gibi bir problemle olabilir, bendekilerde de sık oluyor
Şöyle sol taraf daha şişkin ancak bu kadarını çekebildim😅 fotoğrafta tam çıkmıyor ama göz kenarları diğer gözüne göre birwz daha şişkin. Ben sert kaşıdığından şüpheleniyorum bugun baya kaşıdı gözünü çünkü😅

Ekli dosyalar

muhabbetkuslarim00

Aktif Üye
Şöyle sol taraf daha şişkin ancak bu kadarını çekebildim😅 fotoğrafta tam çıkmıyor ama göz kenarları diğer gözüne göre birwz daha şişkin. Ben sert kaşıdığından şüpheleniyorum bugun baya kaşıdı gözünü çünkü😅

Şuan bana kafasını sevdiyor ve kaşıttıyor☺ daha çok o göz çevresini sevip kaşımamdan hoşlandı sanırım o gözü hala kaşınıyor

bahark

Aktif Üye
ayyyyyyyyy çok tatlı ya :love: aslında ufak ufak tüyler çıkmaya çalıştığı için de kaşınıyor olabilir, gözünde pek de kızarıklık varmış gibi durmuyor ☺ sürekli bebiş bakıp büyütmüş üyeler daha iyi yorum yapacaktır

muhabbetkuslarim00

Aktif Üye
ayyyyyyyyy çok tatlı ya :love: aslında ufak ufak tüyler çıkmaya çalıştığı için de kaşınıyor olabilir, gözünde pek de kızarıklık varmış gibi durmuyor ☺ sürekli bebiş bakıp büyütmüş üyeler daha iyi yorum yapacaktır
İnşallah🥰 ama benim kuşum 10 aylık😅 tüy hastalığı var diye sadece tüy tüpçükleri çıkıyor bazen minik tüyler çıkıyor seviniyoruz😄

Üst Alt