• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayğı incindi sanırım ne yapmalıyım acil

Yassemon

Yeni Üye
Kuşum son bi kaç gün halsizdi üşüttü sandık ama bu gün kafesinden çıkarttığınızdan sağ ayağına yük vermediğini gördük . Mesela sol ayağı ile kafasını kaşıyacaktı ama yuvarlandı sağ ayağı üstünde duramıyor sanırım korkuyorum . Uçarken de uçamıyo tüy dökümünden diye düşünüyorum bilmiyorum yardımcı olun lütfen veterinere gitmelimiym .??? Tırnak batması mı oldu acaba ondan mı tek ayağına basamıyor fazla ve eskisinden fazla uyumaya başladı . Enerjik değil . Eskiden ordan oraya zıpradı, şimdi zıplamıyor ayağı burkuk mu acaba ondan mı lütfen yardım edin lütfen . Ve dıları çıkartınca normalde 3 kere yada daha fazla kaka yapardı bi 20 dk içinde ama bu gün sadece 2 kere yaptı 30 dk içinde

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşun tünekte videosunu streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Beslenmiyorsa el besleme yapmalısınız. Kullandığınız takviyeler var mı?