• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayakları yandı acil yardım

Gefekaa

Yeni Üye
Herkese merhabalar 5 gün önce kuşum sıcak çorbaya atladı ve ayakları yandı avisol a kullanıyodum dün avidiare basladım internetten entrobac ve gervit aldım yandığı gibi soğuk suya tuttum düzenli olarak silverdin sürüyorum ama biraz mutsuz yapılacak baska bi sey var mı yardımcı olur musunuz lütfen

Gefekaa

Yeni Üye
Cok tesekkürler bir de ayakları bacakları bugün kızarmış acaba iyileşiyor mu yani alttan yeni deri geldiği için mi kızarmıştır yoksa daha mı kötüye gidiyor

Gefekaa

Yeni Üye
Dıskısı bu sekilde dün avidiare basladığımdan beri normal mi acaba kesmeli miyim

Gefekaa

Yeni Üye
Sizin etiketlenmiş gördüm diğer gönderilere yardımcı olabilir misiniz

Gefekaa

Yeni Üye
Bugün böyle oldu ayakları :(

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Herkese merhabalar 5 gün önce kuşum sıcak çorbaya atladı ve ayakları yandı avisol a kullanıyodum dün avidiare basladım internetten entrobac ve gervit aldım yandığı gibi soğuk suya tuttum düzenli olarak silverdin sürüyorum ama biraz mutsuz yapılacak baska bi sey var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Geçmiş olsun üzüldüm. Kremlerin işe yarayacağını düşünüyorum.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yanık zor geçiyor kremlemeye devam edin yumurta maması yeşillik vitamin probiyotik takviyesi yapın. İnşallah iyileşir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Krem sürmeye devam edin. Avidiar bağırsak düzenleyici. Kusta ishal gibi durum yoksa kullanmaya gerek yok

Gefekaa

Yeni Üye
İnternetten entrobac ve gervit aldım onlar nasıl peki ama bayram olduğu için gelmesi zaman alır diye kuscudan probiyotik istedim avidiare verdi bu keseyim madem o zaman bos yere ilaç almıs olmasın krem sürüyorum yarın teramisin alacağım dönüşümlü olarak sabah aksam silverdin ile kullanacağım yanıt icin tesekkür ederim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İnternetten entrobac ve gervit aldım onlar nasıl peki ama bayram olduğu için gelmesi zaman alır diye kuscudan probiyotik istedim avidiare verdi bu keseyim madem o zaman bos yere ilaç almıs olmasın krem sürüyorum yarın teramisin alacağım dönüşümlü olarak sabah aksam silverdin ile kullanacağım yanıt icin tesekkür ederim
Yaşadığı durumla gervit ve entobacım alakası pek yok ama olması gereken vitaminler deri merhemi yara merhemi kullanmaya devam edin. Zamana bırakın kolay kolay düzelecek bir durum değil vakit lazım aksatmadan gün içinde sürün kremini güzelce

Gefekaa

Yeni Üye
Probiyotik ve vitamin takviyesi yapın dediler o yüzden aldım onları kremler devam zaten size de cok tesekkür ediyorum

Gefekaa

Yeni Üye
5 yıldır kuşumla bir hastalık falan yaşamadık cok şükür o yüzden hic bilmiyodum böyle seyleri malesef bu tecrübeyle probiyotik falan öğrendim o yüzden yeni aldım onun dısında kuscunun verdiği avisol a vardı sadece

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
5 yıldır kuşumla bir hastalık falan yaşamadık cok şükür o yüzden hic bilmiyodum böyle seyleri malesef bu tecrübeyle probiyotik falan öğrendim o yüzden yeni aldım onun dısında kuscunun verdiği avisol a vardı sadece
Vitamin takviyesi önemli k vitamini yara iyileşmesinde etken vitamindir. Aşırı ilaç ve vitamine mağruz bırakmanızıda önermem.

Gefekaa

Yeni Üye
Vitamin takviyesi önemli k vitamini yara iyileşmesinde etken vitamindir. Aşırı ilaç ve vitamine mağruz bırakmanızıda önermem.
Hicbir sey kullanmadık dediğim gibi bu zamana kadar ara ara suyuna avisol a damlatıyordum bir de kuşçu probiyotik diye avidiare verdi ama onu da 2 kere suluğuna koydum sadece hepsini kestim su an ara vereceğim internetten aldığım ürünlergelene kadar zaten bulunması gereken ürünlermiş bizde yoktu

Gefekaa

Yeni Üye
Baska bi forumda sabunlu suyla ayaklarını yıkayın dedi tecrübeli birkaç kişi ondan sonra krem sürün daha cabuk iyileşir ve enfeksiyon kapmaz diye ondan sonra da böyle gözüktü kremsiz malesef biraz yanık kabarcığı olmus inşallah kremler iyi gelir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sabunlu su ile olurmu bilmiyorum bunun en etkili yöntemi devamlı bir şekilde ayakları batikonla pansuman edip oradaki ölü deriyi daha hızlı şekilde atmasını sağlayıp günde 2 defada krem sürmek olacaktır.

Üst Alt