• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun ayağının altında kızarıklık var

ThorOps🥇

Furkan
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Başta bu kadar çok değildi de sonradan arttı gibi geldi diğer ayağında sorun yokta bu ayağının altında böyle yaralar var

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Nasır Başlamış Ayaginda. Karamerhem Surebilirsiniz. Ben Terramycınde Sürmüştüm İyi Gelmişti. Gece Yatmadan Sürün. Uyku moduna Geçsin Yavrunuz. Yememesine Dikkat Edin Merhemi.

ThorOps🥇

Furkan
Merhaba Geçmiş Olsun. Nasır Başlamış Ayaginda. Karamerhem Surebilirsiniz. Ben Terramycınde Sürmüştüm İyi Gelmişti. Gece Yatmadan Sürün. Uyku moduna Geçsin Yavrunuz. Yememesine Dikkat Edin Merhemi.
plastik tünek vardı o zamandan berri hafif hafif yaralar oluyordu ayağında

zynpp.

Paylaşımcı
plastik tünek vardı o zamandan berri hafif hafif yaralar oluyordu ayağında
Plastik tünek kullanımı kuşların ayak sağlığı için önerilmez .Nasir ,yara plastik tünek kullanımı sonucunda oluşmuş olabilir kuşunuzun ayak sağlığı ićin tahta tünek kullanmanızı tavsiye ederim.

ThorOps🥇

Furkan
Plastik tünek kullanımı kuşların ayak sağlığı için önerilmez .Nasir ,yara plastik tünek kullanımı sonucunda oluşmuş olabilir kuşunuzun ayak sağlığı ićin tahta tünek kullanmanızı tavsiye ederim.
tahta tünek var zaten ilk ayak yarası 9-10 ay önce olmuştu o zamanlar plastik tünek kullanıyordum

Üst Alt