M Meryem demir Paylaşımcı Katılım 16 Kas 2023 Mesajlar 301 Tepkime puanı 81 Puanları 28 18 Mar 2026 #1 kuşum uçarken bir yere çarptı düştü olay 2 dk önce yaşandı ne yapmalıyım
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,179 Tepkime puanı 5,879 Puanları 113 18 Mar 2026 #2 Merhaba Geçmiş Olsun. Uçmasinda Sorun Var mı? Genel Durumu Nasil ? Hepsi İyiyse Yatmadan Önce Çok Minik Deri Terramycın'i Sürün 1 Haftaya Düzelir.
Merhaba Geçmiş Olsun. Uçmasinda Sorun Var mı? Genel Durumu Nasil ? Hepsi İyiyse Yatmadan Önce Çok Minik Deri Terramycın'i Sürün 1 Haftaya Düzelir.
M Meryem demir Paylaşımcı Katılım 16 Kas 2023 Mesajlar 301 Tepkime puanı 81 Puanları 28 18 Mar 2026 #3 EzgiA' Alıntı: Merhaba Geçmiş Olsun. Uçmasinda Sorun Var mı? Genel Durumu Nasil ? Hepsi İyiyse Yatmadan Önce Çok Minik Deri Terramycın'i Sürün 1 Haftaya Düzelir. Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah iyi biraz araştırdım batikon ile yaranin temizlenmesi gerektiğini gördüm hafif dokundurttum terramycını sürmem gerekiyor mu
EzgiA' Alıntı: Merhaba Geçmiş Olsun. Uçmasinda Sorun Var mı? Genel Durumu Nasil ? Hepsi İyiyse Yatmadan Önce Çok Minik Deri Terramycın'i Sürün 1 Haftaya Düzelir. Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah iyi biraz araştırdım batikon ile yaranin temizlenmesi gerektiğini gördüm hafif dokundurttum terramycını sürmem gerekiyor mu
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,179 Tepkime puanı 5,879 Puanları 113 18 Mar 2026 #4 Meryem demir' Alıntı: elhamdülillah iyi biraz araştırdım batikon ile yaranin temizlenmesi gerektiğini gördüm hafif dokundurttum terramycını sürmem gerekiyor mu Genişletmek için tıkla ... Terramycın Sürün. Batıkon Sürmeyin Artık Terramycın Yeterli Olur.
Meryem demir' Alıntı: elhamdülillah iyi biraz araştırdım batikon ile yaranin temizlenmesi gerektiğini gördüm hafif dokundurttum terramycını sürmem gerekiyor mu Genişletmek için tıkla ... Terramycın Sürün. Batıkon Sürmeyin Artık Terramycın Yeterli Olur.