• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Ayağında Problem Var

Negangodzilal

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayağın da problem var.
Hastalık Belirti Tarihi
20 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar kuşum iki gün kafesin içindeydi dedem elini soktu bir şeyler yaptı sanırım kuşum ciyaklayarak yere düştü. İki gündür bir parmağını hareket ettiremiyor. Kantoron yağı falan sürüyorum. Tünek falan tutuyor ama ayakları birbirine toplanıyor sonra açıyor. Yardımcı olabilir misiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu çocuk kısmı bir felç geçiriyor yani sebebi Nürolojk yada strese bağlı da olabilir. Ayağındaki tutulma bu yüzden kırık gibi görünüyor ama bence kırık yok sadece tutulma var. Siz gerekli takviyelerini verin ve ek olarak calsıyum veriniz. En önemlisi de kilo kaybına karşı tedbirli olunuz

Negangodzilal

Yeni Üye
Bu çocuk kısmı bir felç geçiriyor yani sebebi Nürolojk yada strese bağlı da olabilir. Ayağındaki tutulma bu yüzden kırık gibi görünüyor ama bence kırık yok sadece tutulma var. Siz gerekli takviyelerini verin ve ek olarak calsıyum veriniz. En önemlisi de kilo kaybına karşı tedbirli olunuz
Tüyüde döküyordu zaten ben strese bağlı olduğunu düşünüyorum. Ayağına kantaron sürüyorum farklı bir şey uygulamama gerek var mı ? Kafeste de durmak istemiyor çıkarıyorum.

Negangodzilal

Yeni Üye
Kalsiyum olarak ne verebilirim ?

Üst Alt