hacerbl Yeni Üye Katılım 16 Şub 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 7 Puanları 3 16 Şub 2022 #1 2 gündür üzerine basamıyor altındaki yarayı yeni fark ettim vazelin ve travazol sürdüm.ne yapmam gerek neden olmuş acaba
2 gündür üzerine basamıyor altındaki yarayı yeni fark ettim vazelin ve travazol sürdüm.ne yapmam gerek neden olmuş acaba
hacerbl Yeni Üye Katılım 16 Şub 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 7 Puanları 3 16 Şub 2022 #2 Taha' Alıntı: Kafeste başka kuş varmı Genişletmek için tıkla ... hayır 2 kuşum var ama ayrı kafesteler
Taha' Alıntı: Kafeste başka kuş varmı Genişletmek için tıkla ... hayır 2 kuşum var ama ayrı kafesteler
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 16 Şub 2022 #3 Mantardan ziyade orayı bir yere takmış gibi terramycin 1 haftaya düzeltir inşallah
hacerbl Yeni Üye Katılım 16 Şub 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 7 Puanları 3 16 Şub 2022 #4 Bahar Y.' Alıntı: Mantardan ziyade orayı bir yere takmış gibi terramycin 1 haftaya düzeltir inşallah Genişletmek için tıkla ... off buyuk ihtimalle ben evde yokken oldu eger mantar gibi bi sey degilse insallah düzelir (
Bahar Y.' Alıntı: Mantardan ziyade orayı bir yere takmış gibi terramycin 1 haftaya düzeltir inşallah Genişletmek için tıkla ... off buyuk ihtimalle ben evde yokken oldu eger mantar gibi bi sey degilse insallah düzelir (
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 16 Şub 2022 #5 Ciddi görünmüyor günde 1 kere terramycin sürün düzelir
hacerbl Yeni Üye Katılım 16 Şub 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 7 Puanları 3 16 Şub 2022 #6 Bahar Y.' Alıntı: Ciddi görünmüyor günde 1 kere terramycin sürün düzelir Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Bahar Y.' Alıntı: Ciddi görünmüyor günde 1 kere terramycin sürün düzelir Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 16 Şub 2022 #7 hacerbl' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek son durumu bizede iletirseniz mutlu oluruz sağlıklı günler
hacerbl' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek son durumu bizede iletirseniz mutlu oluruz sağlıklı günler
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 17 Şub 2022 #8 Tül kullanıyor musunuz?
hacerbl Yeni Üye Katılım 16 Şub 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 7 Puanları 3 17 Şub 2022 #9 Rodiena' Alıntı: Tül kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... hayır kullanmıyorum niye olduğunu anlayamadım tünekleri tahta kafeste 2 ayagina da oyle yara yapicak bi sey yok ama nedense bi anda oldu akşamdan terramycin surdum simdiden biraz rahatlamis gorunuyo gecer insallah 2-3 gune
Rodiena' Alıntı: Tül kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... hayır kullanmıyorum niye olduğunu anlayamadım tünekleri tahta kafeste 2 ayagina da oyle yara yapicak bi sey yok ama nedense bi anda oldu akşamdan terramycin surdum simdiden biraz rahatlamis gorunuyo gecer insallah 2-3 gune