• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşumun ayağında birşey yayılıyor

Buluttt

Aktif Üye
Merhaba hesabı daha yeni açtım kuşumun tüneklerine bakmaya gittim en son ıslaktı kurulamistim baktığımda kafes içi kafes tünekleri kan idi kuşunu elime aldığımda ayağında tırnağının arkasındaki et parçası kopmuş kocaman benek gibi tombul kanlı birşey var resmi assagiya birakiyorum

Buluttt

Aktif Üye
Lütfen çok acil yarın petshopa gideceğim beni farklı yerlere yönlendirebilir çok güvenim yok ona

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Foruma hoş geldiniz. Geçmiş olsun ancak resimden hiç anlaşılmıyor. Bir yere takmış olabilir ayağını. Buradan önerilecek çok şey yok maalesef. Mikrop kapmasını önlemek adına enazından bir veterinere götürün pansuman yapsın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kan akıyor mu? Durduysa batıkon ile pansuman yapın bu geceyi atlatsin yarın müdahale için uzmana götürün petshopa güveniniz yoksa ona gitmek zorunda değilsiniz 👍

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Kanamayı durdurup pansuman yapalım. Resim çok bulanık ama sanki ayak altında mantar var gibi, beyazlıklar görür gibi oldum. Ayak altını inceleyin, kabuklaşma, kalınlaşma, saçak saçak görünüm var mı? Mantar varsa, kaşımaktan kendi de ayağına zarar vermiş olabilir. Ayakta mantar varsa eğer, gaga çevresi, gaga dibinde de olabilir