• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağına ne oldu

faruk11

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
9 Eki 2021
Kullanılan İlaç
teramicin
Ekli dosyayı görüntüle 12291Arkadaşlar selam öncelikle kuşum duvara çarptiktan sonra ayağına basamaz oldu teramisin sürdüm tüneklerini çıkarttım karton zemin üzerinde duruyor yemini suyunu koyduk suyuna demin avisol a ekledim lütfen yardım edin çok üzülüyorum onu böyle görmeye düz zemin üzerinde böyle duruyor 40gunluk henüz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşunuz yavru ve henüz uçmasını iyi bilmiyor bu yüzden kafes eğitimi verilsin ayağını kırıp kirmadigini öğrenmemiz adına parmağınizi ayaklarına götürün kavrama yapıyorsa kırık yok incinmiş demektir ama ayak boşta duruyorsa kırıktır Veya tunege koyup bir video yollayın bakalım anlarız..bu arada kuşun yem yediğinden emin olun yemiyorsa elle besleme yapmanız gerekiyor

faruk11

Yeni Üye
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşunuz yavru ve henüz uçmasını iyi bilmiyor bu yüzden kafes eğitimi verilsin ayağını kırıp kirmadigini öğrenmemiz adına parmağınizi ayaklarına götürün kavrama yapıyorsa kırık yok incinmiş demektir ama ayak boşta duruyorsa kırıktır Veya tunege koyup bir video yollayın bakalım anlarız..bu arada kuşun yem yediğinden emin olun yemiyorsa elle besleme yapmanız gerekiyor
tunegi verdim ayağına fakat ikisiylede tutamiyor maalesef elimide kavramiyor :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Resimde görüldüğü gibi tutmuş ve tunekte durabiliyor kırık yok demektir incinmiş bu yüzden yem yediğinden emin olun yemiyorsa elle besleyin 👍 kuşu salmayin kafesinde dinlensin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu sürede ve genel olarak tül önermiyoruz tülü çıkarın

faruk11

Yeni Üye
Resimde görüldüğü gibi tutmuş ve tunekte durabiliyor kırık yok demektir incinmiş bu yüzden yem yediğinden emin olun yemiyorsa elle besleyin 👍 kuşu salmayin kafesinde dinlensin
çok teşekkür ederim yardımınız için dünden itibaren başladık dediklerinizi yapmaya

Üst Alt