• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağı

Paşanın annesi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sağ ayağı hissiz.
Hastalık Belirti Tarihi
27 Eyl 2021
Merhabalar.kuşumun ayağı taa en üstten kırılmış.veteriner ben birşey yapamam dedi.sarmadı bile.sinirleri çalışıyor belki zamanla düzelir morarma olursa getirin ayağı kesilebilir dedi.şu an konuşuyor yemek yiyor lakin tek ayak üstünde oturuyor.benim yapabileceğim başka bir şey varmı sayın üstadlar.teşekkürler.

ebrares

Müdavim
Gittiğiniz veteriner kanatlı veterineri mi? Değilse kuşlardan anlayan bi veterinere götürün lütfen yazık boş yere hayvan ayağından olmasın önemli bi şey bu.

Paşanın annesi

Yeni Üye
Yok efendim.daha çok kedi köpek uzmanı.telefonda getirin bakarım demişti.kuşu evirdi çevirdi tüylerine üfledi bacağının filan.en üstü kırılmış dönmüş dedi.elleşmedi başka.bende b vitamin aldım eve döndüm.

ebrares

Müdavim
Yok efendim.daha çok kedi köpek uzmanı.telefonda getirin bakarım demişti.kuşu evirdi çevirdi tüylerine üfledi bacağının filan.en üstü kırılmış dönmüş dedi.elleşmedi başka.bende b vitamin aldım eve döndüm.
Dediğim gibi kırık ciddi bi şey yamuk kaynayabilir acı çekiyo olabilir yazık yani anlayan bi veterinere götürün. buraya da şehrinizi yazarsanız belki bilen arkadaşlar yardımcı olur veteriner konusunda

Rayus

Paylaşımcı
Nerede oturuyorsunuz ona göre size bildiğim bir veteriner varsa önerebilirim

Paşanın annesi

Yeni Üye
Edirne keşandayım.buranın en ünlü veterinerine götürdüm.ama o tlf da getir bakarım demişti.en üsten kırıldığı için saramam dedi.şimdi bende ellemiyom hareket etirmiyom herbişeyi önünde.o ayacığını kaldırmış öylece oturuyo tek ayakta.ama neşesi iyi yemek yiyor konuşuyor bana bile laf atıyor.belki kendi kaynar diye umuyorum.bandaj filan deneyecektim ama cesaret edemedim.ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ederim.

Rayus

Paylaşımcı
Edirne keşandayım.buranın en ünlü veterinerine götürdüm.ama o tlf da getir bakarım demişti.en üsten kırıldığı için saramam dedi.şimdi bende ellemiyom hareket etirmiyom herbişeyi önünde.o ayacığını kaldırmış öylece oturuyo tek ayakta.ama neşesi iyi yemek yiyor konuşuyor bana bile laf atıyor.belki kendi kaynar diye umuyorum.bandaj filan deneyecektim ama cesaret edemedim.ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ederim.
Hmm kuşun fotoğrafına bakabilir miyiz

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
en ünlüden ziyade kanatlıdan anlayan bir veteriner bulma imkanınızı araştırın

Paşanın annesi

Yeni Üye
Böyle tutuyor ayağını.dokunuyorum parmakları tepki vermiyor.ama kendi yorulunca sakat ayağının tırnağını yemliğine takıyor.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar.kuşumun ayağı taa en üstten kırılmış.veteriner ben birşey yapamam dedi.sarmadı bile.sinirleri çalışıyor belki zamanla düzelir morarma olursa getirin ayağı kesilebilir dedi.şu an konuşuyor yemek yiyor lakin tek ayak üstünde oturuyor.benim yapabileceğim başka bir şey varmı sayın üstadlar.teşekkürler.
Ayağını düz konuma getirin dondurma çubuğu kullanarak düz şekilde bez ile sarın yapışkan bant kullanmayın tüylerine yapışmasın

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
En azından sakat kalmaz yamuk kaynasa dahi kemikleri ince olduğu için atel takamazlar diye düşünüyorum

Üst Alt