• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun ayağı şiş

gizemzip

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayağı günden güne daha çok morarıyor ve şişiyor. Sarı kabuk vardı şişlikte ama o kabuk alındı.
Hastalık Belirti Tarihi
20 Mar 2025
Kullanılan İlaç
Aklıma geldikçe fucidin kullandım
20250402_192906.jpg

gizemzip

Yeni Üye
Merhaba, ne zamandır bu şekilde? Yürümesinde, tüneği kavramasında bir problem var mı? Sarı kabuklu halinin fotoğrafı da mevcut mu?
Bulabilirsem fotoğrafını atarım, tüneği rqhat bir şekilde kavrayabiliyor, bir süredir bu şekilde anneme kaç kere götürelim kuşu bilen birine dedim dinlemedi

gizemzip

Yeni Üye
Siz @Aslı Ö. Hanım'ın dediklerini uygulayın🙏 takviye de kullanıyor musunuz bu arada?
Suyuna vitamin damlatıyordum ama bu sefer hiç içmiyor ondan dolayı marul veririm haşlanmış yumurta veririm yiyebileceği sağlıklı olan ne varsa veririm, kuş kumu ve kalamar kemiği zaten kafesinde olduğu için istediği zaman tüketiyor

Ece A.

Paylaşımcı
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba isimleri nedir? Bir de tünekleriniz plastik mi ahşap mı? Plastikse ahşap tünekle değiştirin lütfen, plastik ayaklara zarar verir :)

Ece A.

Paylaşımcı
Vitafix'in kuşlar için olan multi vitaminini kullanıyordum. Tünekleri ahşap:)

Vitaminlerinizi Röhnfried marka vitaminleri ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Profesyoneldir ve en etkili vitaminlerdir, forum üyeleri olarak çoğumuzun tercihidir. Mamaist whatsapp hattından cam şişelerde bölünmüş olarak temin edebilirsiniz 🙏

mamaist.png

Vitaminlerin kullanım şekillerine de buradan ulaşabilirsiniz:

Ece A.

Paylaşımcı
Suyuna vitamin damlatıyordum ama bu sefer hiç içmiyor ondan dolayı marul veririm haşlanmış yumurta veririm yiyebileceği sağlıklı olan ne varsa veririm, kuş kumu ve kalamar kemiği zaten kafesinde olduğu için istediği zaman tüketiyor
Bu arada kuş kumu olarak hangisini kullanıyorsunuz? Beyaz kristal olanlardan mı yoksa çeşitli renklerde taşlardan mı? Beyaz olansa çünkü onu da değiştirmenizi tavsiye edeceğim 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu ayak ödem toplamış, hirudoid forte jel alıp sürün günde bir kez biraz daha ilerlerse kemiğe gider ve ameliyat olur aklınıza geldikçe değil, düzenli kullanın yazık günah 🙏

Üst Alt