• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun ayağı sıkıştı! Yardım eder misiniz?

panikatakbirisi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ayağını karnına çekme, hafif kızarıklık
Merhaba, 6 buçuk aylık bir sultan papağanım var yavru. Aşırı derecede yaramaz, çok hiperaktif. Az önce dışarıdan geldim, kafeslerini günlük temizlemek vs gibi işleri yapacaktım fakat yemi az kaldığı için üzerimi değiştirene kadar hızlıca yem koymak istedim kafese. Kafese yemi yerleştirdim, dikkatlice kapatıyordum ki kuşum yandaki tellerden bir an kapının yanındaki tellere tutunmuş, acı içinde çığlık attı. Bir saniye bile sürmedi sıkıştığı süre. Kafesi kapatırken elimle tutuyordum çünkü daha. Daha az önce oldu ve ben panik atak birisiyim şu an dehşet içindeyim midem alt üst oldu. Bir şey olmuş mudur parmağına? Üzerine basıyor ama bir iki kez ayağını karnına çekti 10 dakika içinde. Görünürde hafif kızarıklık dışında hiçbir şey yok. Kan vs olmadı. şu an morarma göremiyorum. Şu an yem yiyor, tellere tutunup yine oradan oraya gidiyor ama ben çok endişeliyim. Yardım eder misiniz?

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bir Sorun Gözükmüyor. Canı Yandiği için Bacağını Kaldırması Normal. Gozlemleyin Bir Sorun Gözükmüyor. 🙏

panikatakbirisi

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bir Sorun Gözükmüyor. Canı Yandiği için Bacağını Kaldırması Normal. Gozlemleyin Bir Sorun Gözükmüyor. 🙏
Merhaba, cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Acil başlığıyla açtım mesajı bunun için de kusura bakmayın lütfen, daha acil durumlar vardır muhtemelen. Sadece kırık, çatlak vs olursa anında mudahale edeyim enfeksiyon vs olup yavruma zarar gelmesin diye açtım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, içim rahatladı. Gözlemliyorum, şu an eskisi gibi yine çok şükür. Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. 🙏🌸

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Acil başlığıyla açtım mesajı bunun için de kusura bakmayın lütfen, daha acil durumlar vardır muhtemelen. Sadece kırık, çatlak vs olursa anında mudahale edeyip enfeksiyon vs olup yavruma zarar gelmesin diye açtım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, içim rahatladı. Gözlemliyorum, şu an eskisi gibi yine çok şükür. Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. 🙏🌸
Ben Düzenledim Sorun Yok. Estağfurullah 😇 Kırık yada Çatlak Olsa Ayağını Hiç Hareket Ettiremezdi. Boşlukta Sallardı genelde. Takip Edin kızarıklık için Gece Uyumadan Terramycın Deri Merhemi çok Az Miktarda Surebilirsiniz. Bir Sorun Olmaz Ama Yememesine Özen Gösterin. Tekrar İnşallah Olmaz Ama Olursa Güncelleme Yapabilirsiniz. Ekstra bir Durum Olursa Röntgen Cektirebilirsiniz. Ben Olacağını Düşünmüyorum.

Üst Alt