• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağı perdeye takıldı

Limonbey33

Tutkulu
Merhaba iki gün önce kuşumun ayağı perdeye takılmıştı hemen kurtardım ama yüzeyinde biraz deformasyon olmuş(foto cekemedim),krem sürmüştüm ama hala ayağını ara ara kaldırıyor,bugün de voltaren sürdüm,başka ne yapabilirim.(yurumede,tunekte durmada ve kavramada sorun yok)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Voltaren daha çok kas gevşetici de kullanıldığı için terramicyn merhem daha çabuk etki eder diye düşünüyorum. Beş altı gün boyunca masaj yapar gibi yedirerek sürmeye devam ediniz.

Doğacı

Eski Forumcu
Burkulmuş olabilir,bence kanatlı uzmanına götürün devam ederse

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Ah bu sıpalar,çok yaramaz.😅

Teramisin yeterli ama eğer şişlik morluk vs olursa o zaman veterinere gösterirsiniz.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Çok tşkler,evet hem de öyle yaramazlar ki🤭hepsinin canları sağolsun 🧿şimdilik öle bişi yok ama gözlemliyorum çok saolun
Ağzına bir kaç gün eczaneden alacağınız, bebek d vitamini damlatabilirsiniz. Devit 3 gibi. İyileşmesine destek verir. Kafeste gaga taşı, mineral blok olsun. Çok dışarı salmayın ve tünek ile sulukları zorlanmadan, tırmanmadan erişebileceği bir yere koyun

Limonbey33

Tutkulu
Ağzına bir kaç gün eczaneden alacağınız, bebek d vitamini damlatabilirsiniz. Devit 3 gibi. İyileşmesine destek verir. Kafeste gaga taşı, mineral blok olsun. Çok dışarı salmayın ve tünek ile sulukları zorlanmadan, tırmanmadan erişebileceği bir yere koyun
Yarın dediğinizden alicam da şimdi evde devit de var ondan çok az versem olur mu?

Üst Alt