• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun ayağı mı kırıldı acil yardım

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sabahtan dediğim kliniği de arayın fikir alın hatta imkanınız var ise götürün neresi içinize sinerse oraya tedavi ettirin.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Sabahtan dediğim kliniği de arayın fikir alın hatta imkanınız var ise götürün neresi içinize sinerse oraya tedavi ettirin.
Önerdiğiniz vet e gittim güzel ilgilendiler memnun kaldık gerçekten bazı ilaçlar verildi hareketi sınırlayın dendi bu şekilde yaptık anestezi önermedi doktorumuz kendisi kaynayarak iyileşmeli bu bölge dedi bazı ağrı kesiciler ve ilaçları aldık 1 hafta sonra yeniden kontrolümüz var

Ekli dosyalar

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Çok çok geçmiş olsun Rabbim biran evvel şifa versin inşallah ablacığım 🤲🤲
Elinde olan takviyelerin benzeri ve ağrı kesici vermiş
İnşAllah savaşçı meleğimiz çok çabuk toparlar🥰🤲
Peki başka d vitamini kalsiyum gibi şeyler almamı önerir misiniz mamaistden? Çabuk kaynasın diye eklem yeri olduğu için sarmak doğru olmazmış bir an önce kaynamasını iyileşmesini sağlamaya çalışacağız abla, inşallah ❤🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Peki başka d vitamini kalsiyum gibi şeyler almamı önerir misiniz mamaistden? Çabuk kaynasın diye eklem yeri olduğu için sarmak doğru olmazmış bir an önce kaynamasını iyileşmesini sağlamaya çalışacağız abla, inşallah ❤🙏
Ablacığım bilek olunca sarma biraz sıkıntı çünkü sinirlere baskı yaparsa parmaklar şişebilir
Daha yukarıdan olsa eminim atel yapardı
Calsilüx suyuna katabilirsin
D vitamini de fayda eder ağızdan damla şeklinde verebilirsin
Dualarımız seninle 🥰🤲

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Önerdiğiniz vet e gittim güzel ilgilendiler memnun kaldık gerçekten bazı ilaçlar verildi hareketi sınırlayın dendi bu şekilde yaptık anestezi önermedi doktorumuz kendisi kaynayarak iyileşmeli bu bölge dedi bazı ağrı kesiciler ve ilaçları aldık 1 hafta sonra yeniden kontrolümüz var
Çok sevindim inşallah bir an önce toparlar. Kendilerinin adını çok duydum ve çok memnun gidenler o yüzden tavsiye ettim. Peki diğer hekimin söylediklerini sordunuz mu?

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Çok sevindim inşallah bir an önce toparlar. Kendilerinin adını çok duydum ve çok memnun gidenler o yüzden tavsiye ettim. Peki diğer hekimin söylediklerini sordunuz mu?
Evet akşam açık olsaydı yine buraya gidecektik ama saat biraz geç olmuştu, ameliyat olmasını tavsiye etmiyoruz dediler anestezi zaten riskli ve ayağı topal olur biraz ama yaşamaya devam edermiş, tek isteğim yemini suyunu yiyebilsin gidebilsin tünekte durabilsin elimizden geleni yapıyoruz şu anda 1 hafta bu ilaçları kullanacağız gerçekten kuşlarla çok ilgililer umarım ki ihtiyacımız olmaz birdaha veterinere gitmek ama buraya gelmeyi tercih ederim.

Üst Alt