• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! kuşumun ayağı kırılmış yardım..

Eko06

Yeni Üye
merhabalar 2 gündür muhabbet kuşum sağ ayağını kullanamıyordu veterinere götürdüm rötgen çektiler ve ayağının belden kırık olduğunu söylediler banada aşşağıdaki ilaçları alıp kullanmamı söylediler ama ben o ilaçları bulamadım.. bu ilaçların dengi ilaçları nerden sipariş verebilirim lütfen bilgilendirirmisiniz

Ekli dosyalar

• 3.3 MB Görüntüleme: 8
  • 3 MB Görüntüleme: 13

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba herhangi bir bandajlama oldu mu? Ek olarak bunları kanatlı uzmanı veterinerden bulabilirsiniz ☺

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba avicare ürünleri çoğu egzotik veteriner kliniklerinde mevcut. Ama zaten kuşunuz muayene olmuş gittiğiniz veteriner hekimin muayene sonrası kağıda yazılanları vermesi gerekirdi. Antibiyotik hangi antibiyotik. Kağıda yazılıp alınan bir şey değil ki. Hadi alındı diyelim. En azından nereden temin etmeniz gerektiğini söylemesi gerekirdi.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bende Aslı Gibi Düşünüyorum. İlaçları Size Vermesi Gerekiyordu. Çoğu Veterinerde Yok Bu Takviyeler. Ve Ayağının Bandajlanmasi Gerekiyordu. İsterseniz Başka Bir Hekim Önersin Hocalarımız. Demet Abla ve Burçak Ankara İçin Bilirler 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhabalar 2 gündür muhabbet kuşum sağ ayağını kullanamıyordu veterinere götürdüm rötgen çektiler ve ayağının belden kırık olduğunu söylediler banada aşşağıdaki ilaçları alıp kullanmamı söylediler ama ben o ilaçları bulamadım.. bu ilaçların dengi ilaçları nerden sipariş verebilirim lütfen bilgilendirirmisiniz
Fakülteye götürün lütfen orda bandaj yaparlar, rontgen de isteyin veterinerden

Eko06

Yeni Üye
Tekrardan merhaba ilk olarak fakulteye gittim pazar günü olduğu için acilden alamayız falan dediler cevrede olan veteriner önerdiler oraya gittim röntgen çektiler kırık olduğunu söylediler. Bandaj falan yapmadılar yapsakda çıkartır diyerekten. 1 şırınga antibiyotik verdiler ilaçları yazdılar şuan ellerinde yokmuş sonra gelecek dediler benim yaşadığım yere çok uzak olduğu için gidip alamam eve dönerken bi kaç yere sordum bulamadım onların dediği yerde kapalıydı. Şuan sadece günlük veterinerde verdikleri antibiyotiği 3 kez ağzına damlatıyoruz haşlanmış yumurta sarısı veriyorum :(

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tekrardan merhaba ilk olarak fakulteye gittim pazar günü olduğu için acilden alamayız falan dediler cevrede olan veteriner önerdiler oraya gittim röntgen çektiler kırık olduğunu söylediler. Bandaj falan yapmadılar yapsakda çıkartır diyerekten. 1 şırınga antibiyotik verdiler ilaçları yazdılar şuan ellerinde yokmuş sonra gelecek dediler benim yaşadığım yere çok uzak olduğu için gidip alamam eve dönerken bi kaç yere sordum bulamadım onların dediği yerde kapalıydı. Şuan sadece günlük veterinerde verdikleri antibiyotiği 3 kez ağzına damlatıyoruz haşlanmış yumurta sarısı veriyorum :(
Yakınınızdaki herhangi bir egzotik veteriner kliniğinden takviyeleri temin edebilirsiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tekrar geçmiş olsun, ayağı nasıl kırıldı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hiç bilmiyoruz geçen hafta cuma akşamı bişeyi yoktu. Cumartesi sabah haraketsiz duruyodu sağ ayağının üstüne basamıyor. Ne olduysa gece oldu
Çok yağmur yağdı korkmuş olabilir kafes içinde,
😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnternet üzerinden alabileceğim bir site varmı acaba
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Durumu anlatın yarın watsap veya arayın

Ekli dosyalar

teks_winrer

Aktif Üye
Demet Hanıma katılıyorum bence de fakülte hastanesine götürün. Aynı problem üzerine ben de fakülte hastanesine başvurdum oldukça memnun kaldım. Tünekleri en aşağıya indirmeyi ve zemine yumuşak (Ben karton kullanıyorum ama kağıt havlu vs. de iş görür) bir şey koymayı da unutmayın.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Fakülteye yarın götürebilirsiniz, dahiliye bakar olmazsa cerrahiye yönlendirir
17:00 ye kadar hocalar oluyor
Geçmiş olsun

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Ankara Uğur Pet Veteriner Bu İşte İyi sonuçlar almış. Ben Bir Kaç Kişiden duydum. Oraya Gidin İsterseniz. Ayaginin Sarilmasi Gerekiyor Çünkü. Eger Cikartir Derseniz Bir Sure Boyunluk Takilmasi iyi Olur. 🙏

Üst Alt