Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Tüneği kavrayabiliyor mu. Ayakta kızarıklık morarma var mı. Net olacak şekilde tünekte videosunu görebilir miyiz. Streamable.com üzerinden videosunu ekleyip linkini burada paylaşın. Olay nasıl gelişti peki tül takılmış olabilir mi yada eşi var mı kavga vs.durumu olabilir mi
tül var ama takılma durumu çok az eşi ile kavga olabilir tüneğide kavrayamıyor morlukta yok
(Not:telefonum eski olduğu için site açılmıyor video göderemicem malesef.)
İncinmiş olma ihtimali üzerinde duruyorum. Ayağa bir hafta terramicyn deri merhemi sürünüz iyice yedirerek masaj yapar gibi. Aynı zamanda eczaneden devit3 alıp bir hafta boyunca ağzına bir damla olacak şekilde damlatınız. Daha sonra gözlemleyin. İncinmelerde düzelme biraz zaman alabilir. Bu işlemlerden sonra hiç bir ilerleme olmaz ise kanatlı uzmana başvurunuz.
Kuşumun ayağı hiç tutmuyor Kırık olma riski nedir? Hiç kullanamıyor ayağını sanki ayağı yokmuş gibi... Ayrıca ölme riski varmı kuşum kafesin zemininde rahat dursun diye yem su da koydum ızgarasını çıkarttım kırık ise ne yapmalıyım?
Kuşumun ayağı hiç tutmuyor Kırık olma riski nedir? Hiç kullanamıyor ayağını sanki ayağı yokmuş gibi... Ayrıca ölme riski varmı kuşum kafesin zemininde rahat dursun diye yem su da koydum ızgarasını çıkarttım kırık ise ne yapmalıyım?