• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağı kırıkmı?

Bulutmuhabbetkusu

Yeni Üye
image.jpegimage.jpegimage.jpeg
Merhaba kuşum bulutu kafes ızgarasının üstünde ayağı bu şekilde buldum ne yapmalıyım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Tüneği kavrayabiliyor mu. Ayakta kızarıklık morarma var mı. Net olacak şekilde tünekte videosunu görebilir miyiz. Streamable.com üzerinden videosunu ekleyip linkini burada paylaşın. Olay nasıl gelişti peki tül takılmış olabilir mi yada eşi var mı kavga vs.durumu olabilir mi

Bulutmuhabbetkusu

Yeni Üye
tül var ama takılma durumu çok az eşi ile kavga olabilir tüneğide kavrayamıyor morlukta yok
(Not:telefonum eski olduğu için site açılmıyor video göderemicem malesef.)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İncinmiş olma ihtimali üzerinde duruyorum. Ayağa bir hafta terramicyn deri merhemi sürünüz iyice yedirerek masaj yapar gibi. Aynı zamanda eczaneden devit3 alıp bir hafta boyunca ağzına bir damla olacak şekilde damlatınız. Daha sonra gözlemleyin. İncinmelerde düzelme biraz zaman alabilir. Bu işlemlerden sonra hiç bir ilerleme olmaz ise kanatlı uzmana başvurunuz.

Bulutmuhabbetkusu

Yeni Üye
Tamamdır teşekkür ederim peki evde doğal yöntemler ile yapabileceğimiz bir şey varmı? Birde fiyatları ne kadar bu ilaçların?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayak için evde yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef. Fiyatları çok pahalı değil bütçenizi fazla aşmaz 😊

Doğacı

Eski Forumcu
Röntgen çektirirseniz kesin sonuç alırsınız

Bulutmuhabbetkusu

Yeni Üye
Kuşumun ayağı hiç tutmuyor Kırık olma riski nedir? Hiç kullanamıyor ayağını sanki ayağı yokmuş gibi... Ayrıca ölme riski varmı kuşum kafesin zemininde rahat dursun diye yem su da koydum ızgarasını çıkarttım kırık ise ne yapmalıyım?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşumun ayağı hiç tutmuyor Kırık olma riski nedir? Hiç kullanamıyor ayağını sanki ayağı yokmuş gibi... Ayrıca ölme riski varmı kuşum kafesin zemininde rahat dursun diye yem su da koydum ızgarasını çıkarttım kırık ise ne yapmalıyım?
Kanatlı uzmana götürün mutlaka. Kırık anca röntgen ile anlaşılır. Ona göre tedavi yöntemi uygulanır 🖐🏻

Bulutmuhabbetkusu

Yeni Üye
bursanın Orhangazi ilçesinde oturuyom yakınlarda Gemlik'te veya Yalova'da vamı?

Üst Alt