• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşumun Ayağı kırık mı?

mangovebulut

Yeni Üye
Dün eve geldiğimde kuşumun bir ayağını yummuş olduğunu gördüm, Bu sabah durum.yine aynı.Kafesimizde tül yok, arkadaşlarıyla bazen küçük hırlaşmalar yaşıyor. Ayağını mi ısırdılar diyeceğim ama bilemiyorum.Kırık olabilir mi?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Size en yakın listemizde Küçükçekmece ABC Veteriner Kliniği ve Küçükçekmece pet ve kuş veteriner kliniği var.

mangovebulut

Yeni Üye
Rontgen çektirdim,veteriner kırık göremiyorum rontgende dedi.Vitamin takviyeleri ve istirahat verdi sadece.Rontgeni buraya ekliyorum.Anlayanlar bakabilir mi rica etsem

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
Ayak tarak kemiğinde şişlik var iki kemiği kıyaslayınca ortada durum çok belli oluyor, nasıl görememiş😔😔minik bir çatlak olabilir 😔
Eczaneden voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz uyumadan önce sürün ve basmadan masaj yapın
D vitamini faydası çok olur
Eczaneden dvit 3 alın ağzına haftada 2 defa damlatın çaykaşığı ileIMG_20251203_220424.jpg

mangovebulut

Yeni Üye
Bana sadece ön parmağın üç kısmında kucuk bir çatlak var o da kendiliğinden kaynar,sarmaya gerek yok dedi.Muhtemelen tendon zarar gördü ondan kavramıyor dedi, multivitamin +d vit karışımı bir de b vit. Verdi yolladı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bana sadece ön parmağın üç kısmında kucuk bir çatlak var o da kendiliğinden kaynar,sarmaya gerek yok dedi.Muhtemelen tendon zarar gördü ondan kavramıyor dedi, multivitamin +d vit karışımı bir de b vit. Verdi yolladı
Sargı olmaz zaten diderek açar, size verilenler devam edin geçmiş olsun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, kuşunuzda bağdokuda hasar var gibi gözüküyor, kantaron yağı sürün günde iki kez kırmızı kantaron yağı daha iyi gelir ☺

mangovebulut

Yeni Üye
Merhaba, kuşunuzda bağdokuda hasar var gibi gözüküyor, kantaron yağı sürün günde iki kez kırmızı kantaron yağı daha iyi gelir ☺
Arka ayaklarını kullanmamasinin sebebi bu olabilir mi, patel bilezik de önerildi bunların hepsini yapsam tekrar tunek kavrar mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bence takmayın çünkü ödemi daha da baskılayabilir, alçıya gerek yok siz kantaron yağını günde iki kez sürün o ödemi alır ☺

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Rontgende Ben Kırık Görmedim. Burçak'ın Dediği Gibi Bağ Dokuda Hasar Olabilir. Ek Olarak Glokozamin Kullanılabilir. Hekiminin Sorun Mutlaka.

Son düzenleme:
Üst Alt