• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağı birden ayağı tutmamaya başladı

egebulutpamuk

Aktif Üye
Kuşum tünrkteydi birden dengrsi kaybeti zor yüruyor tek ayağı şey galiba uçamıyor

Sümeyya

Aktif Üye
Fotoğraf ve video ekler misiniz,

Sümeyya

Aktif Üye
Öncelikle geçmiş olsun, bu tarz durumlarda tünekleri çıkarsanız ya da en alta taksanız kuşunuz bu kadar stres olmaz, ayrıca tüneklerin temizlenmesi gerekiyor. Yakın zamanda benzer bir durum yaşadım ben de kuşumun düz zeminde parmakları kapanıyordu veterinere gitmeden çözülmüyor ne yazık ki ve anlayan veteriner bulmak çok zor, konumunuz İzmir görünüyor kuşlarla ilgilenen veteriner sayısı daha fazla orada arayıp bilgi alın ve bence zaman kaybetmeyin

egebulutpamuk

Aktif Üye
Öncelikle geçmiş olsun, bu tarz durumlarda tünekleri çıkarsanız ya da en alta taksanız kuşunuz bu kadar stres olmaz, ayrıca tüneklerin temizlenmesi gerekiyor. Yakın zamanda benzer bir durum yaşadım ben de kuşumun düz zeminde parmakları kapanıyordu veterinere gitmeden çözülmüyor ne yazık ki ve anlayan veteriner bulmak çok zor, konumunuz İzmir görünüyor kuşlarla ilgilenen veteriner sayısı daha fazla orada arayıp bilgi alın ve bence zaman kaybetmeyin
Tirede varmış

egebulutpamuk

Aktif Üye
Peki bu atak mı yoksa felç mi

Sümeyya

Aktif Üye
Tüneği ya da parmağınızı kavrayabiliyor mu? Tek ayakta mı var sorun her ikisinde mi? Parmaklar kitleniyor mu yoksa açık kalıp kapanmıyor mu? Normal beslenmesinde sebze,vitamin vs ekliyor muydunuz sadece tohumla mı besleniyordu ? Son zamanlarda herhangi bir darbe çarpma vs oldu mu

egebulutpamuk

Aktif Üye
Tüneği ya da parmağınızı kavrayabiliyor mu? Tek ayakta mı var sorun her ikisinde mi? Parmaklar kitleniyor mu yoksa açık kalıp kapanmıyor mu? Normal beslenmesinde sebze,vitamin vs ekliyor muydunuz sadece tohumla mı besleniyordu ? Son zamanlarda herhangi bir darbe çarpma vs oldu mu
Tek ayakata var sorun sanki kriz şeklindemiş gibi titeiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nürolojik bir durum da olabilir strese bağlı geçici bir süreçte olabilir. Bir hekimin görmesi iyi olacaktır 👍

Üst Alt