• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun aşırı yem tüketimi

Dilara2324

Aktif Üye
Merhaba abileri, ablaları bu tonton hanım son zamanlarda aşırı şekilde iştahlı. Çok fazla yem ve kalamar kemiği tüketiyor. Herhangi bir hastalık belirtisi yok ama aşırı yemesi beni biraz endişelendiriyor. Büyüdükçe iştahı mı artıyor? Yoksa farklı bir nedeni olabilir mi?
IMG_1209.jpeg

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Amanıııın maşallah geldi bizim kız 🥰 Tüyde veya kızgınlık yumurtası yapacaksa yem de çok yer, kalamar kemiğini de tüketir başka herhangi bir problemi yok değil mi ☺🌸

Dilara2324

Aktif Üye
Amanıııın maşallah geldi bizim kız 🥰 Tüyde veya kızgınlık yumurtası yapacaksa yem de çok yer, kalamar kemiğini de tüketir başka herhangi bir problemi yok değil mi ☺🌸
Gözlemlediğim kadarıyla bir sorun yok 🙏🏻😇. Tüylerinin bir kısmını yeniliyor aslında kapsülleri var, severken fark ediyorum. Uzun kuyruk tüylerinden biri düşmüştü, yenisi çıktı falan. O zaman ondan herhalde 😇😇

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gözlemlediğim kadarıyla bir sorun yok 🙏🏻😇. Tüylerinin bir kısmını yeniliyor aslında kapsülleri var, severken fark ediyorum. Uzun kuyruk tüylerinden biri düşmüştü, yenisi çıktı falan. O zaman ondan herhalde 😇😇
Ondandır, özlemiştik görmek iyi oldu pamuk şekeri 🌸🥰

mortsvivants

Paylaşımcı
Ya bu minnoşlara bayılıyorum maşallah 🧿 🥰 Adı ne bu minnoşun 😇 Benim kızımın adı Balyanak 😇
İsmi de kendi gibi çok şirinmiş yedim gitti şu an 😍 Bizimkinin isim kısmı birazcık karışık gibi çünkü evdekilerin bir kısmı Kuki diğer kısmı eski ördeğimizin adı Paytak diyor asla orta yol bulamadık 😁