• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun arka kuyruğu koptu

Sirokko06x

Aktif Üye
Yeni bi kuş aldım şehirdışından ailem getirecek fakat kafese girmiyo diye zorlanmışlar baya arka 4 kuyruğu olduğu gibi ellerine gelmiş onlarda çok üzgün ben çok kızdım zaten merak etmeyin kötü yorumlarınızı kendinize saklarsanız olurmu ? Sorun olurmu ne yapmam lazım kuyruğu için

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kızacak bir durum yok sakin olun ☺ biz burada bir aileyiz kimse kötü yorumlar yapmaz sadece size yardımcı olmak için buradayız.. kuşun kuyruğunun koptuğu yerin fotosunu yollar mısınız? Dipten mi geldi tüyler yoksa kırılma mi var görmemiz gerekiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tamam hiç sorun değil b vitamini verin en fazla bir ay içinde çıkar kuyruğu.gecmis olsun ayrıca kuşunuzun görselini bizimle paylaşabilirsiniz iyi forumlar dilerim

MERVE

Paylaşımcı
Eline gelmiş olabilir çok geçmiş olsun ama görünce içim gitti ve açıkça konuşmak gerekirse bunu yapmak için kuşu kuvvetlice kuyruğundan tutmak gerekir sonra kuş da o hışımla uçması lazım ki ancak 4 tane kuyruk kökünden böylesine kopsun. Sizlere naçizane şunu diyebilirim ki muhabbet kuşları çok hassas kuşlardır. Onları tutarken çok hassas davranın. Tekrar böyle bir durum umarım yaşanmaz çünkü 2.sefer olursa kuşunuzun psikolojik olarak baya etkileneceğini düşünüyorum.

Üst Alt