• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşumun Anüsü Dışarı Çıktı

eltharion

Yeni Üye
Merhaba. Daha önce de böyle bir sorunla karşılaşmıştım ve buraya konu açmıştım ama o zaman yumurtlamıştı ve yumurta sıkışmıştı, şimdi ise yumurtlamadı ve birdenbire böyle oldu. Ama bu seferkinde öncekindeki gibi ciddi bir çöküş yaşamadı. Keyfi bazen yerinde, yeme falan inebiliyor, arada bi bıcırdıyor.

Nefes alırken de tık tık sesler geliyor, videoya çekmiştim ama buraya atılmıyor.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba. Daha önce de böyle bir sorunla karşılaşmıştım ve buraya konu açmıştım ama o zaman yumurtlamıştı ve yumurta sıkışmıştı, şimdi ise yumurtlamadı ve birdenbire böyle oldu. Ama bu seferkinde öncekindeki gibi ciddi bir çöküş yaşamadı. Keyfi bazen yerinde, yeme falan inebiliyor, arada bi bıcırdıyor. Ekli dosyayı görüntüle 55928

Nefes alırken de tık tık sesler geliyor, videoya çekmiştim ama buraya atılmıyor.
Merhaba geçmiş olsun evet baktım geçen sene de olmuş. Böyle durumlarda rahim ucuna dikiş atılıyor ve dışarı çıkması engelleniyor. Şimdi toparlasa bile tekrar edecektir. Uğur veteriner kliniği kanatlı uzmanı 3-4 hekim var. Yada veterinerlik fakültesi Egzotik bölümü /cerrahi gitmelisin. Tekrarladıkça rahim daha da sarkacak ve toparlaması olmayacak.
Lütfen götürün 🤲🦜

eltharion

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun evet baktım geçen sene de olmuş. Böyle durumlarda rahim ucuna dikiş atılıyor ve dışarı çıkması engelleniyor. Şimdi toparlasa bile tekrar edecektir. Uğur veteriner kliniği kanatlı uzmanı 3-4 hekim var. Yada veterinerlik fakültesi Egzotik bölümü /cerrahi gitmelisin. Tekrarladıkça rahim daha da sarkacak ve toparlaması olmayacak.
Lütfen götürün 🤲🦜
Hocam rahim ucu dışına çıkmadı, önceki gibi değil. Biraz şişti sadece yani dikişlik bir durum yok. Benim asıl konuyu açma sebebimde nefes alıp vermesindeki tuhaflık aslında

Üst Alt