• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ağzını açıp kapatması

hazaly

Paylaşımcı
Herkese merhaba videodaki kuş benim değil teyzemin kuşu. Bayram sebebiyle bize geldiler ama fark ettim ki kuş sürekli ağzını açıp kapatıyor belli aralıklarla sürekli yapıyor bu hareketi. Video ekliyorum beyaz kağıt da koydum akşama doğru birikmiş dışkı da atarım ama dışkılar normal gibiydi bakabilir misiniz sebebi ne olabilir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesinde grit kum var mı?

hazaly

Paylaşımcı
Dikkat ettiniz mi Tüketiyor mu? Probiyotik verin üç gün. Sindirim sorunu gibi geldi bana.

Ortam sıcaksa banyo yapması için su koyun.
Ben sürekli teyzemlerde olmadığım için pek takip edemiyorum normalde ama her gittiğimde kum azalmış oluyo tazeliyorum o yüzden tükettiğini düşünüyorum ama anneannem ve teyzem ısrarla söylememe rağmen kuşa ekmek, cips gibi zararlı gıdalar verdiklerini söylüyolar ondan kaynaklı olabilir mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben sürekli teyzemlerde olmadığım için pek takip edemiyorum normalde ama her gittiğimde kum azalmış oluyo tazeliyorum o yüzden tükettiğini düşünüyorum ama anneannem ve teyzem ısrarla söylememe rağmen kuşa ekmek, cips gibi zararlı gıdalar verdiklerini söylüyolar ondan kaynaklı olabilir mi
Olabilir işlenmiş insan gıdası kursak mantarına sebep olur.