• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! KUŞUMUN AĞZINDAN SALYA ÇIKIYOR

bsrbyn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Salya akıntısı
Halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
13 Ağu 2021
Kuşumun ağzından salya çıkıyor, burnunu habire tüneğe sürüyor. Ağzını kontrol ettim az önce, dilinin ucu beyazlaşmış. Pamukçuk gibi duruyor. Suyuna elma sirkesi ekledim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim..

Lila

Yeni Üye
çok geçmiş olsun kuşunuzun fotoğrafını en son yaptığı dışkıyı iştahı enerjisi nasıl olduğunu yazarsanız bence daha iyi yorumlanabilir. peki kusma hareketi yapıyor mu nefes alısverisinde bir sıkıntı var mı? çıkardığı salya kötü kokuyor mu?

bsrbyn

Yeni Üye
çok geçmiş olsun kuşunuzun fotoğrafını en son yaptığı dışkıyı iştahı enerjisi nasıl olduğunu yazarsanız bence daha iyi yorumlanabilir. peki kusma hareketi yapıyor mu nefes alısverisinde bir sıkıntı var mı? çıkardığı salya kötü kokuyor mu?
Salyasını kokalamdım ama ara ara yapıyordu kusma hareketini, gagasında da mantar çıkmıştı ilaç kullanmaya başlamıştım. Trivazol sürüyordum. Şimdi dışkısı biraz daha normale döndü, en azından su çıkarmıyor önceki gibi. Ama halsizliği hala aynı, sürekli uyuyor. Bugün de doğru düzgün yem yiyemedi hayvan, dilindeki beyaz şeyden kaynaklı sanırım. Bu durumu yaşayan oldu mu lütfen bir akıl verin. Bu hayvanı böyle görmek beni çok üzüyor..

Bahar Y.

Müdavim
Tahminimce iç mantar ve dış mantar birlikte ilerlemiş, ilaç kullandınız mı

ebrares

Müdavim
Lütfen imkanlarınızı zorlayın veterinere gitmek için. Bazı veterinerler sorulara cevap veriyor sanırım instagramdan falan onlara yazın belki ilaç konusundan yardımcı olurlar

Bahar Y.

Müdavim
Mantarda mikostatin kullanılıyor fakat tecrübeli üyeler baktıktan sonra temin edin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışa yansıyan mantarı iç mantar tedavisiyle destekleyin her zamn fungi stop veya nystatin içerikli bir ürün edinin kullanmaya başlayın. Beyazlasma farklı bir hastalığa da işaret olabilir dışkı fotografida ekleyin bakalim

Üst Alt