• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ağzı kötü kokuyor

Eylüll123

Yeni Üye
Keyfi gayet yerinde yemek yemesinde de bir sorun yok kakası da normal görünüyor ama nefesi kokuyor bazen hıçkırır gibi değişik ses çıkarıyor kursak mantarından şüphelendim ama ne yapmam gerek😔

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dışkı normal değil altına beyaz peçete serip güncel birden fazla birikmiş dışkı resmi ve güncel durumunun gözükeceği bir video eklermisiniz kullandığınız her hangi bir takviye var mı?

Eylüll123

Yeni Üye
Dışkı normal değil altına beyaz peçete serip güncel birden fazla birikmiş dışkı resmi ve güncel durumunun gözükeceği bir video eklermisiniz kullandığınız her hangi bir takviye var mı?
Tabii ki yaptıktan sonra gün içinde güncellerim takviye olarak vitamin kullanıyorum sadece

Eylüll123

Yeni Üye

bu güncel durumu yerinde durmadığı için çok çekemedim enerjisi hep yerindeydi durumu hemen fark edemedim umarım kötü bir şey yoktur

Eylüll123

Yeni Üye
IMG_7117.jpeg
bunlar da kullandığım vitaminler sürekli vermiyorum özellikle sağdakini nadir kullanıyorum suluğunu da 1 gün sonra değiştiriyorum maks 2 günde bir ki zaten sürekli dışarda olduğu için kendi fincanı var ordan içiyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ağız kokusu var ise kanatlı uzmanına götürün detaylı muayene etsin özellikle dışkı analizi isteyin mutlaka

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşımın dediği gibi kanatlı uzmanına gidin ayrıca elinizdeki vitaminlerdense linkteki ürünleri inceleyin profesyonel ürünlerdir mamaist.com dan bölünmüş olarak temin edebilirsiniz konuda örnek takvim var

Eylüll123

Yeni Üye
Arkadaşımın dediği gibi kanatlı uzmanına gidin ayrıca elinizdeki vitaminlerdense linkteki ürünleri inceleyin profesyonel ürünlerdir mamaist.com dan bölünmüş olarak temin edebilirsiniz konuda örnek takvim var

kanatlı uzmanına gitmek elbette aklıma geldi ama anlayan birisini bulmak güvenmek hiç kolay değil ki geçmiş tecrübelerimden ötürü bu konuda hassas ve endişeliyim ben buradan bilen birilerine danışıp ona göre reaksiyon almak istedim ki üreticiler çok daha iyi anlıyor ve güven veriyor yine de yardımlarınız/fikirleriniz için teşekkür ederim🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
kanatlı uzmanına gitmek elbette aklıma geldi ama anlayan birisini bulmak güvenmek hiç kolay değil ki geçmiş tecrübelerimden ötürü bu konuda hassas ve endişeliyim ben buradan bilen birilerine danışıp ona göre reaksiyon almak istedim ki üreticiler çok daha iyi anlıyor ve güven veriyor yine de yardımlarınız/fikirleriniz için teşekkür ederim🙏
Anlıyorum sizi ancak tahlil ve tetkik yaptırmak lazım evet kanatlı uzmanı çok az ülkemizde hak veriyorum size ancak her üreticinin de bilgisi doğru olmayabiliyor, mutlaka dışkı analizi yaptırın ki doğru tedavi yöntemi önerebilelim ☺🙏

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hangi ilde ikamet ediyorsunuz liste de var ise uzman tavsiyesinde bulunsun arkadaşlar.