kuşun 1 kanadı böyle aşağıda duruyor çok hareketsiz kaldığı zaman. Kendini kabartmazkende böyle. Bu kuşu bugün aldım. Depremden önceki sahibi kanatlsrını kesmiş sanırım ama şuan uzun tam olmasada. Kuş uçamıyor kilosundan olabilir mi gördüğünüz gibi şişman.
Ekli dosyayı görüntüle 48613kuşun 1 kanadı böyle aşağıda duruyor çok hareketsiz kaldığı zaman. Kendini kabartmazkende böyle. Bu kuşu bugün aldım. Depremden önceki sahibi kanatlsrını kesmiş sanırım ama şuan uzun tam olmasada. Kuş uçamıyor kilosundan olabilir mi gördüğünüz gibi şişman.
Kuş bana şişman değil de kabarık geldi. Gramajını biliyor musunuz. Hassas tartiyla ölçme imkanınız varsa ölçebilir misiniz. Tünekte videosunu birde temiz beyaz peçeteye birkaç birikmiş dışkı fotosu da alalım. Kanadı kesildiyse zengin içerikli takviyelerle tekrardan çıkma ihtimali yüksek. Ama fotoğrafta halsiz duruyor video ve dışkı atın bakalım.
Kuş bana şişman değil de kabarık geldi. Gramajını biliyor musunuz. Hassas tartiyla ölçme imkanınız varsa ölçebilir misiniz. Tünekte videosunu birde temiz beyaz peçeteye birkaç birikmiş dışkı fotosu da alalım. Kanadı kesildiyse zengin içerikli takviyelerle tekrardan çıkma ihtimali yüksek. Ama fotoğrafta halsiz duruyor video ve dışkı atın bakalım.
Dışkı sağlıklı değil. Kuşta çok sağlıklı kanlı canlı durmuyor. Elinizde entrobac var mı. Üç gün üst üste bir uygulama yapın. Ama kanatlı uzmana gidip bir dışkı tahlili olsa daha iyi olur. Yine uzmanlarımızın farklı bir yorumları olabilir.
Dışkı sağlıklı değil. Kuşta çok sağlıklı kanlı canlı durmuyor. Elinizde entrobac var mı. Üç gün üst üste bir uygulama yapın. Ama kanatlı uzmana gidip bir dışkı tahlili olsa daha iyi olur. Yine uzmanlarımızın farklı bir yorumları olabilir.
Göğüs balın gibi oldu korkrum araştırdım hava olabilir dediler bende okuduğumu denedim balın gibi hava çıktı resmen kıştan ve indi şişlik neden hava dolar kursağa
Göğüs balın gibi oldu korkrum araştırdım hava olabilir dediler bende okuduğumu denedim balın gibi hava çıktı resmen kıştan ve indi şişlik neden hava dolar kursağa
Kırılıp yanlış kaynamış olabilir bu anca röntgen ile anlaşılır. Siz BT amin forte ve nekton biotin takviyesi yapın. Tüy gelişimi için. Ama kanadı için uzman görmesi gerekir. Ama dışkı da pek sağlıklı durmuyor bunun için entrobac takviyesi yapın üç gün üst üste. Eğer dışkı da hala düzelme olmazsa tahlil mutlaka şart. Birde bu yavrucakta birden fazla hastalık var gibi geldi ama yine de uzmanlarımız daha sağlıklı yorum yaparlar