• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumu yikadim nasil kuruturum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmet yalçin

Yeni Üye
Sultan papaginimi ılık su ile yikadim sonra 5-10dk havlu içinde beklettim ilk duşu oldu bu daha 4 aylık
Ve şuan halsiz ama elimle yemek verdiğimde yiyebiliyor güneşe koydum. Daha iyi nasil kurutabilirim
Biraz ıslak gözüküyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrularımızı bizler yıkamayalım. Suyu yıkanmayı çok sevse bile biz yikarsak kuşta travma oluşur kalp krizine kadar gider. Derin olmayan kabın içine biraz su koyun evde varsada az yeşillik katın kendi girer dilediği gibi yıkanır oyunlar oynar. Onu da yapmıyorsa uzaktan ılık suyla fısfıslama yapın. Ama olmuş artık bir kere kafesine alın kendi kendine kurur. Daldarı asın kafese. Videosunu görebilir miyiz.

Ece A.

Yeni Üye
Sultan papaginimi ılık su ile yikadim sonra 5-10dk havlu içinde beklettim ilk duşu oldu bu daha 4 aylık
Ve şuan halsiz ama elimle yemek verdiğimde yiyebiliyor güneşe koydum. Daha iyi nasil kurutabilirim
Biraz ıslak gözüküyor
Aslı Hanım'ın dediklerine katılıyorum. Çocuğunuz suya hiç bir şekilde girmiyorsa veya yaklaşmıyorsa bile siz elinizde tekrar yıkamayı düşünmeyin. "Çocuk sudan kaçıyor banyo yapmıyor yine ben yaptırayım" diye düşünmeyin yani. Ona arkadaş olun, suyu tanıtın zaman verin, o da zamanla alışır tanır, alışmazsa da yine Aslı Hanım'ın dediği gibi fısfıs şişesine su doldurup biraz uzaktan tüylerine temas edecek şekilde fısfıs sıkabilirsiniz, vücudunu nemlendirebilirsiniz🙏

hikmet yalçin

Yeni Üye
Yavrularımızı bizler yıkamayalım. Suyu yıkanmayı çok sevse bile biz yikarsak kuşta travma oluşur kalp krizine kadar gider. Derin olmayan kabın içine biraz su koyun evde varsada az yeşillik katın kendi girer dilediği gibi yıkanır oyunlar oynar. Onu da yapmıyorsa uzaktan ılık suyla fısfıslama yapın. Ama olmuş artık bir kere kafesine alın kendi kendine kurur. Daldarı asın kafese. Videosunu görebilir miyiz.
Şuan kendisi gayet iyi dışkısı iyi ve halsiz değil eskisi gibi, ama bir dahaki sefere sizin dediğiniz gibi yaparım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yeni bir konu daha açmışsınız bu yüzden bu konuyu kilitliyorum 🌸

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...