• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumu yeni aldım, geleli iki gün oldu bana güveniyordu ama..

Pamuuuk

Yeni Üye
merhabalar 2 gün önce ani bir karar ile muhabbet kuşu aldım, petshop'a girdiğimde kuşların arasında hareketli sevecen ve insanlardan korkmayan bir kuş oldugunu gördüm, sordugumda ise bu kuşun yeni geldiğin iki kelime konuştuğunu ve ele alışkın oldugunu söyledi, bende dayanamayıp aldım, daha önce çok kuş besledim ufak çaplı bilgilerim var. ama 2. günün sonunda ona bit sıpreyi sıkmam gerekiyordu, kuşum avuca alınmayı sevmiyor. ama onu avucuma almak zorunda kaldım ve spreyi düzgün bir şekilde sıktım. kafesine geri koydum sizce kuşun bana güveni kaybolmuşmudur? kendisi kafama konuyor ve elime çıkıyor, şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekür ederim

Pamuuuk

Yeni Üye
ani karar dediğime bakmayın, toplamda bir haftamı ona kafes yapmak için harcadım hiç bir eksiği yok oyuncağından tut polar kuş çacıdırna kadar var. iki tane birleşmiş kocaman bir kafeste yaşıyor ve mutlu görünüyor, bana alışmasının bir hafta belki bir ay süreceğinide biliyorum. yinede kafamda şüpe olmasın diye sormak istedim saygılarımla.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoş geldiniz 😊
Neden sprey sıkmak gerekliydi? kafesi ve kuşu görebilir miyiz 👍

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
ani karar dediğime bakmayın, toplamda bir haftamı ona kafes yapmak için harcadım hiç bir eksiği yok oyuncağından tut polar kuş çacıdırna kadar var. iki tane birleşmiş kocaman bir kafeste yaşıyor ve mutlu görünüyor, bana alışmasının bir hafta belki bir ay süreceğinide biliyorum. yinede kafamda şüpe olmasın diye sormak istedim saygılarımla.
Fotoğrafı bekliyoruz. Dosya ekle kısmından ekleyin lütfen. :)

Pamuuuk

Yeni Üye
Kendimce böyle bir kafes yaptım o da hemen keşfetti ve dolanıyor, bu konuyu yazarken kafese yüzünü sürtüp sağa sola koşturdu, oyun istiyor gibiydi, şuanlık kötü bir durum gözükmüyor gibi, ona aldıgım sarı topu beğendi :)) fotoğrafları atamıyorum bilgisayardan denryeceğim

Pamuuuk

Yeni Üye
speryi petshopcu'nun lafı üzerine sıktım sen her ihtimale karşı sık demişti,

Pamuuuk

Yeni Üye
:):) tahta kafes yapmak istemedim, iki kafesi birleştirip bir şeyler yaptım, bu konudalrda çok yetenekliyim dükkandaki kuşlara kafesi ben yaptım. ama evdekine öyle yapmak istemedim, iki kafesi birleştirip kafes yaptım :) :) yanlış anlaşılma olmasın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Anladım elinize sağlık 😊

Pamuuuk

Yeni Üye
pamuk bey keyfine göre takılıyor, haftalık yumurta haşlayıp vermeyi düşünüyorum yeşillik gibi şeyler, ek olarak 2 gün yetecek kadar yem koyup taze kalmasını sağlıyorum suyu günlük değişimde, sizce bu yeterlimidir?

Pamuuuk

Yeni Üye
kumu her şeyi tam, dal darı 2 haftada bir vermeyi düşünüyorum daha zaten yemedi korkuyor pamuk bey. kısa sürede aşacaktır eminim

Pamuuuk

Yeni Üye
polar kuş cadırınıda ona kendim yaptım, şuanlık durumu iyi gibi duruyor, 1 hafta boyunca işten gelip üzerine düşeceğim o zaman kesin konuşur gibime geliyor, zaten gırtlağı yatkın :) :) sizde bir sorun görmediyseniz konuyu kapatabilirsiniz, ilginiz ve tavırlarınız için teşekür ederim hayırlı geceler saygılarımla..

Bahar Y.

Müdavim
Hocam kuş yavru değil, o sebeple karakteri kalıplaşmıştır bir tık, konuşması zor tabi imkansız değil

Üst Alt