• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu veterinere götürürken kafesin üstünü örtmeli miyim?

little

Aktif Üye
Merhaba. Daha önce kaç kez yazmıştım. Yardımlarınız ile düzelmişti. Veya o an düzeltmemiş, sonradan kendisi iyilesmişti.
Yine hasta oldu. Bu sefer kararlıyım veterinere götüreceğım bugün. Küçük (orta buyujluk gibi) bir kafesin içine koyup götürecem ama hava serin gibi de.
Üstüne ne örtüp goturmeliyim ceryan almaması için?
Ya da ortmeden götüreyim mı? İki tane otobüs değiştireceğiz, biraz yuruyecekmisiz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba örtü ile değilde streç film ile sararsanız kafesi üstten hava alır ve cereyan olmaz. Çok geçmiş olsun

myk

Yeni Üye
Kısa mesafe gideceksem üzerine hırkamı atıyordum. Gideceğim yer uzaksa streç ile sarıp sadece üst kısmından hava alacak şekilde bırakıyordum. Kafesi çıplak şekilde getirmeyin çünkü otobüse binerken inerken v.s hava değişimi olacak, dışarda rüzgar esecek falan derken yüzde yüz hasta olur demesemde riskli olur diyebilirim. Risk almaya gerek yok bence.

Doğacı

Eski Forumcu
Kuş taşıma çantası alırsan daha rahat olur

talhass

Yeni Üye
Merhaba. Daha önce kaç kez yazmıştım. Yardımlarınız ile düzelmişti. Veya o an düzeltmemiş, sonradan kendisi iyilesmişti.
Yine hasta oldu. Bu sefer kararlıyım veterinere götüreceğım bugün. Küçük (orta buyujluk gibi) bir kafesin içine koyup götürecem ama hava serin gibi de.
Üstüne ne örtüp goturmeliyim ceryan almaması için?
Ya da ortmeden götüreyim mı? İki tane otobüs değiştireceğiz, biraz yuruyecekmisiz
Ya kutuda götürün yada küçük kus çantaları oluyor elde taşımalı onlardan varsa onları kullanın yada üstünü örtün yada strecleyin