• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu saldım ama cama vurdu

Dohulean

Aktif Üye
Kuşumu bugün saldım ama uçup cama vurdu düştü şuan kafesine geri koydum çok korkuyorum birşey olurmu

Bahar Y.

Müdavim
Sorun olmaz inşallah, durgunluk olur bir süre

Dohulean

Aktif Üye
inşallah valla inanılmaz panik yaptım ama baygın gibi şuan

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Korkmuş ondan öyle duruyo bi süre takip edin bi durum olursa yazarsınız

Mert.

Eski Forumcu
Dikkat edin bir süre gozleyeyin ona göre yine yazarsınız korktuğu içindir bence sankinlesmesini bekleyin

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Müdür ben yazmıştım sana en az bir hafta, o da sana ve eve alışırsa bir kaç defa yazdım. Hatta cam ve aynayı bilmediği çarpar demiştim! Umarım sağlığı iyidir! Böyle durumlarda soğuk kanlı olmak zorundasınız biriniz korku biriniz telaş ikinizde acemi! O çarpma hemen hemen her kuş ve kuş sahibinin başına gelir. En azından sana alışkın olursa korkusu daha az olur. Kuşu salmak için öncelikle kuşunun senden korkmaması lazım ki telaşlı uçuşlar yapmasın uçtuğu zaman sana gelsin! 3 günlük alıştırma sürecin sıfırlandı hatta (-) ye indi.. Kesinlikle sana alışmadan aynı hatayı tekrarlama lütfen. Umuyorum ki ve büyük ihtimalle sağlık sorunu yoktur.. Adım adım bana yazabilirsin bu konuda ben zaten takipteyim seni sen eline alıştırsan sonraki adımı söylerdim sana zaten!

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Benim erkek olanın videosunu atıyorum bu halen yabani diğerine bakarak. Uçtuğu zaman konacağı yeri biliyor korku veya telaşı yok. Sen sana alışmadan eve alışmadan sallarsan yavrucağı iyilik yapmıyorsun, iyilik yaptığını sanıyorsun ama yavrucak korku ve telaş gideceği yeri bilmiyor. Şöyle düşün yeni yürümeye başlayan çocuğu E5 in yanında tek başına yol kenarına bırakır mısın? Buda onun gibi bişe. Videoyu izle en az o kıvama gelene kadar lütfen çıkartma. O kıvama geldiğinde yaz bana ben yazarım yapman gerekeni direk salma yani. Streamable Video

Dohulean

Aktif Üye
Müdür ben yazmıştım sana en az bir hafta, o da sana ve eve alışırsa bir kaç defa yazdım. Hatta cam ve aynayı bilmediği çarpar demiştim! Umarım sağlığı iyidir! Böyle durumlarda soğuk kanlı olmak zorundasınız biriniz korku biriniz telaş ikinizde acemi! O çarpma hemen hemen her kuş ve kuş sahibinin başına gelir. En azından sana alışkın olursa korkusu daha az olur. Kuşu salmak için öncelikle kuşunun senden korkmaması lazım ki telaşlı uçuşlar yapmasın uçtuğu zaman sana gelsin! 3 günlük alıştırma sürecin sıfırlandı hatta (-) ye indi.. Kesinlikle sana alışmadan aynı hatayı tekrarlama lütfen. Umuyorum ki ve büyük ihtimalle sağlık sorunu yoktur.. Adım adım bana yazabilirsin bu konuda ben zaten takipteyim seni sen eline alıştırsan sonraki adımı söylerdim sana zaten!
Abi ben kuşu alalı 1 hafta oldu zaten o yüzden saldım vallahi çok pişmanım bi heves saldım 7 gündür içerde diye en azından tecrübe oldu bana gerçekten kötü bi niyetim yoktu en azından dışarda alışır diye düşündüm ama öyle olmadı şuan ilk çarptığı zaman sadece duruyordu yavaş yavaş hareketlendi Buda bana bir tecrübe oldu şimdi parmağıma gelmeden salmiyacağım ama alışsa bile yine çarpar diye

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Abi ben kuşu alalı 1 hafta oldu zaten o yüzden saldım vallahi çok pişmanım bi heves saldım 7 gündür içerde diye en azından tecrübe oldu bana gerçekten kötü bi niyetim yoktu en azından dışarda alışır diye düşündüm ama öyle olmadı şuan ilk çarptığı zaman sadece duruyordu yavaş yavaş hareketlendi Buda bana bir tecrübe oldu şimdi parmağıma gelmeden salmiyacağım ama alışsa bile yine çarpar diye
Biliyorum, dedim ya iyilik yaptığını düşünüyorsun uçsun özgürce ev içinde diye ama işte alışkın olmadığı için sıkıntı oluyor kalıcı hasarlar alabilir yara anlamında değil korku

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Ama çarpma için telaş yapma diyecemde illaki yapacaksın! Hepimiz yapıyoruz. Daha önce muhabbet kuşlarımda ve dişi olanda benimde başıma geldi nasıl bir duygu bilirim! Bir süre yaklaşma iyice sakinleşsin sonra kafes içinde eline alıştırma eğitimine devam. T tunek edinmeye çalış kendinde yapabilirsin.

Dohulean

Aktif Üye
Biliyorum, dedim ya iyilik yaptığını düşünüyorsun uçsun özgürce ev içinde diye ama işte alışkın olmadığı için sıkıntı oluyor kalıcı hasarlar alabilir yara anlamında değil korku
Ben yara anlamında alır diye korktum kuşumu gerçekten çok seviyorum, abi sen bana şuan ne yapacağımı söyle attığın videodaki duruma gelmesi için gerçekten çok yardımcı olur adım adım yazarsan

Dohulean

Aktif Üye
Ama çarpma için telaş yapma diyecemde illaki yapacaksın! Hepimiz yapıyoruz. Daha önce muhabbet kuşlarımda ve dişi olanda benimde başıma geldi nasıl bir duygu bilirim! Bir süre yaklaşma iyice sakinleşsin sonra kafes içinde eline alıştırma eğitimine devam. T tunek edinmeye çalış kendinde yapabilirsin.
Evet abi onu o durumda görünce bende şoka girdim :(

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşlarında T tunek gerekmeyebilir sadece tunek uzatarak alabilirsin ama sultanda T tunek çok rahatlatır alışma evresinde kafes içinde eline alışsa dahi dışında eline konmaz.