• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu kursağından ilk defa besledim çok halsiz

evrim bal

Yeni Üye
Kuşumu ilk defa kursağında besledim ancak kuşum çok halsizleşti ve tuvaletini su gibi yapıyor bu durum normal mi yoksa ters giden bir şeyler mi var yaklaşık 4 saat önce kuşumu şırınga ile besledim ve 10 a yakın kez tuvaletini yaptı ama hepsinde sadece su çıktı ve beslediği den beri çok halsiz hareket etmiyor geviş getirir gibi kafasını sallıyor ara sıra. Besledikten sonra kusma ya da kan gelme olmadı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki kuşun beslendiğine emin misiniz çünkü diskisina göre kuş aç gözüküyor. Ayrıca videonuz açılmıyor tekrar yükler misiniz.

evrim bal

Yeni Üye
Evet besledim ancak içerisine zeolitte koydum o böyle yapıyormuş sanırım ama bu kadar halsiz olması normal mi?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz iyi görünmüyor. 🙁 Peki bu halsizliğin sebebi nedir. Hava akımına mi maruz kaldı yada süregelen herhangi bir rahatsızlığı mı var. Biraz detaylandırır mısınız.

evrim bal

Yeni Üye
Kuşunuz iyi görünmüyor. 🙁 Peki bu halsizliğin sebebi nedir. Hava akımına mi maruz kaldı yada süregelen herhangi bir rahatsızlığı mı var. Biraz detaylandırır mısınız.
Gayet iyiydi besledikten sonra böyle oldu 😔 anlayamadım bende yanlış bir şey mi yaptım diye düşünüyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şurayı anlayamadım gayet iyi bir kuşu kursaktan neden besleme ihtiyacı duydunuz. Az mı yem yiyordu. Hocalarımız gördüğünde yorumda bulunurlar sebebi hakkında çok geçmiş olsun 🙏🏻

evrim bal

Yeni Üye
Az yem yiyiyodu ve dışkısı normal değildi şehmuş Bey'in yanına gittiğimde kursaktan beslemeyi öğretti ve bugün besledim ama ters bir şey yapmış olabilir miyim diye düşünüyorum

evrim bal

Yeni Üye
Ya da fazla mu verdim fazla verildiğinde böyle oluyo mu yani ne olduğunu anlayamadım bende yanlış mı verdim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım daha önceki konunuza hakim olmadığım için kusura bakmayın bilmediğim için sorular sordum. O zaman @Şehmus BAKIR hocam gereken açıklamayı yapar size 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zeolitli beslemede dışkının bu durumu normaldir eğer soluk borusunu zorlamış olsaydınız kan olurdu ve inanın hasta bu şekilde ayakta duramazdi siz yarın getirin tekrar bakalım yardımcı olurum

Üst Alt