• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu kaybettim😞

Hcrn

Yeni Üye
Merhaba
Bir hafta kadar önce kuşum uçarken düşmüştü bir süre zor nefes aldı çok korktum ölecek diye fakat sonra toparladı yem yemeye iniyordu ama çok halsiz sürekli uyuyordu gözleri kapalı bugünde kafeste vik vik ses çıkarıp zor nefes almaya başlayınca ve arkaya düşecek gibi olunca acaba kanadında problem var mı ve vitamin desteği için veterinere götürdüm
Veteriner bakarken kuşum yine ağzını açıp zor nefes almaya başladı ve tam kafese koyalım kanadında birşey yokmuş derken aniden çarptı ve yere düştü aldığımızda ölmüştü
Okadar kötü oldumki götürdüğüme pişman oldum evet halsizdi ama yaşıyordu en azından. Normalde evde de çarptığı oluyordu uçarken ama bir süre hareketsiz kalıyordu ben alıp kafese koyuyordum
Kendimi çok suçluyorum veterinere götürdüğüm için. Geriye dönüş yok tabi ama götürmesem o şekilde yaşar mıydı herhangi bir düşüncesi olan varsa yazabilir mi çok kötü olduğum için yazmak istedim

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.. kuşunuzun Hastalığı olduğu çok belli Siz üstünüze düşeni yaparak veterinere götürdünüz ve iyileşmesi için uğraştınız . Biliyoruz ki normalde küçük bir çarpmadan kuşlarımız Ölmez artı sıkıntılar olduğu için tetiklenir ve o an Maalesef o anmış kendinizi kötü hissetmeyin Başınız sağ olsun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başınız canınız sağolsun siz elinizden geleni yaptınız içiniz rahat olsun 😞🙏

Hcrn

Yeni Üye
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.. kuşunuzun Hastalığı olduğu çok belli Siz üstünüze düşeni yaparak veterinere götürdünüz ve iyileşmesi için uğraştınız . Biliyoruz ki normalde küçük bir çarpmadan kuşlarımız Ölmez artı sıkıntılar olduğu için tetiklenir ve o an Maalesef o anmış kendinizi kötü hissetmeyin Başınız sağ olsun
Çok teşekkür ederim Seda 🌸birazcık da olsa içim ferahladı 😔

HavaSıcak

Yeni Üye
Veterinerde ölmeseydi belki de diğer günün sabahı ölmüş olabilirdi. Bunu kimse bilemez. O zaman da neden veterinere götürmedim diye dert yanacaktınız, keşke götürseydim diyecektiniz. Kendinizi suçlamayın.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 🥲

Doğacı

Eski Forumcu
O kuşun vadesi dolmuştu mutlaka o vakitte ölecekti. Çarpıp ölmesi sebepti aslında. Çarpmasaydı bile ölecekti.
Siz kuşunuzu düşünüp hekime götürmüşsünüz güzel hareket.
Yapacak bir şey yok. Sadece vet hekim ihmal sebebiyle kuşun ölümüne sebep olduysa durum farklılaşır. İhmal var mı yok mu bilmiyoruz olayı görmediğimiz için.Tedbirli davranmak gerekir böyle durumlarda.

Yeni bir kuş alarak acını dindirebilirsin 🌼