• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu biraz da siz dinleyin

mortsvivants

Paylaşımcı
İsmini seçtin mi ne oldu?
Evet harika bir şekilde hala daha ismini kararlaştıramadım, biraz seçiciyiz sanırım. Şimdilik düşünmeye ve elime alıştırmaya devam ediyorum diyelim.. Bugün de ilk defa şu perde yöntemini denedik, pek zor olmadı garip bir şekilde

papagai33

Aktif Üye
Evet harika bir şekilde hala daha ismini kararlaştıramadım, biraz seçiciyiz sanırım. Şimdilik düşünmeye ve elime alıştırmaya devam ediyorum diyelim.. Bugün de ilk defa şu perde yöntemini denedik, pek zor olmadı garip bir şekilde
Ben de dneeyeceğim en son çare. elimde yem verip yedirmeye çalışıyorum.

papagai33

Aktif Üye
benimki de öyle elimden yemeği kaptığı gibi gidiyor uyanık, kafes dışından yüzüme aşkım deyip duruyor elimi uzatıyorum kaçıyor :)
iyi seninki elden yemek alıp kaçıyor. bizimki biz gitmeden aklaşmıyor. ilginç bir hayvan doğrusu ama çok tatlı biraz dokundum çok yumuşacık

papagai33

Aktif Üye
evden kaçmış ondan çok vahşi değildi bizimki, ürkek biraz. memati dişi olabilir mi ne bu inatçılık 🤓
dişi mi bilmem ama benim gibi inatçı ve zor güvenen birisi ama işte memati tam bir memati. haşin ve yumuşamaya karşı bakalım bizim önümüzde çok yol var da yakında seninki knuşur da.

mortsvivants

Paylaşımcı
dişi mi bilmem ama benim gibi inatçı ve zor güvenen birisi ama işte memati tam bir memati. haşin ve yumuşamaya karşı bakalım bizim önümüzde çok yol var da yakında seninki knuşur da.
şaşkın koyayım diyorum ismini şu tipe bakınca hahah
IMG_20241030_144238.jpg

Üst Alt