M mynel Yeni Üye Katılım 5 Ara 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 3 Ocak 2026 #1 bugün ankaraya gitmem gerekiyor İstanbuldayim, 4 gun kalacagim kusumu birine birakmak istemiyorum bana aliskin, yanimda gotursem strese girer mi 4 gun farkli ortam+ yolculuga dayanabilir mi
bugün ankaraya gitmem gerekiyor İstanbuldayim, 4 gun kalacagim kusumu birine birakmak istemiyorum bana aliskin, yanimda gotursem strese girer mi 4 gun farkli ortam+ yolculuga dayanabilir mi
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,160 Puanları 113 3 Ocak 2026 #2 mynel' Alıntı: bugün ankaraya gitmem gerekiyor İstanbuldayim, 4 gun kalacagim kusumu birine birakmak istemiyorum bana aliskin, yanimda gotursem strese girer mi 4 gun farkli ortam+ yolculuga dayanabilir mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba sıkıntı olmaz taşıma çantası ve örtü alın Ankara çok soğuk, çantaya darı koyun gitmeden su içirinhayırlı yolculuklar
mynel' Alıntı: bugün ankaraya gitmem gerekiyor İstanbuldayim, 4 gun kalacagim kusumu birine birakmak istemiyorum bana aliskin, yanimda gotursem strese girer mi 4 gun farkli ortam+ yolculuga dayanabilir mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba sıkıntı olmaz taşıma çantası ve örtü alın Ankara çok soğuk, çantaya darı koyun gitmeden su içirinhayırlı yolculuklar