• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumdan vik sesi geliyor

Suna kalan

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar benim muhabbet kusumdan bu gece vik gibi bir ses geliyordu kuşum sanırım tuy döneminde hasta olduğundan supeleniyordum sanırım solunum la alakalı bı şey cevaplarınız benim için çok önemli lütfen bir öneride bulunun teşekkürler

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar benim muhabbet kusumdan bu gece vik gibi bir ses geliyordu kuşum sanırım tuy döneminde hasta olduğundan supeleniyordum sanırım solunum la alakalı bı şey cevaplarınız benim için çok önemli lütfen bir öneride bulunun teşekkürler
Hava akımında kaldı mı

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Video atarsanız iyi olur. Streamable.com dan

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ses genellikle akşam saatlerinde cikikiyo sanırım akşam atmayı denerim ses birde çok az duyuluyo akşam deniyim kaydetmeyi sesi ilginiz için teşekkür ederim
Rüzgar varsa etkilenmiştir. Siz atın biz yorumlayalım solunum hastalığı kroniğe dönebiliyor

Suna kalan

Aktif Üye
Rüzgar varsa etkilenmiştir. Siz atın biz yorumlayalım solunum hastalığı kroniğe dönebiliyor
Bugün bir vidyo cektim ama hiç bişey duylumuyor kontrol ettim bugün ama ses çıkarmadı bugün şehir dışında olacağım bir kaç günlüğüne lemeyecegim evde babam kalacak kontrol edemem ama babamı uyaririm camların bir tanesini kapatmama izin vermiyorlar kuşlar sıcaktan olur diye bende Bahar havaya sordum perdeyi kapatirsan sorun olamaz demişti saniuim şimdi bir camın perdesini kapatıyorum dediğim gibi bu gün sadece şöyle bir ses duydum oda çok kısık sesliudi böyle karnınız sindirim yaparken bazen gurlar ya o gurlaman önce az bı ses gelir onun gibiydi ama çok az duyuluyordu ilginiz için teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeni bir video ekleyin burdan bişey anlaşılmıyor kuşu da görürsek iyi olur 👍

Suna kalan

Aktif Üye
Yeni bir video ekleyin burdan bişey anlaşılmıyor kuşu da görürsek iyi olur 👍
İki kuşum var kafeste ben sesin mavi kuştan geldigini düşünüyorum çünkü yanyana uyuyorlar sarı kuştan da gelebilir belki

Bu vidyoda kuşlarım var ikiside erkek bu arada sarı ksumin eşi olduğu için yalnız kalmasın diye oğlunu yanına koyduk

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Videolardan bir şey anlaşılmıyor malesef. Telefonu sabit tutup bütün kuşları yandan videoya alın

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mavide var ufak bir belirti ama Kafes çok karışık ve küçük eski yeni bir kafes almanızı tavsiye ederim 👍 kuşları bir süre ayırın hem daha iyi anlarsınız kimde ne olduğunu

Suna kalan

Aktif Üye
Mavide var ufak bir belirti ama Kafes çok karışık ve küçük eski yeni bir kafes almanızı tavsiye ederim 👍 kuşları bir süre ayırın hem daha iyi anlarsınız kimde ne olduğunu
Peki ne yapmama gerekiyor iyesmesi için olebilirmi şu anda şehir dışındayım ailemde yeni kafes almama izin verme pek sormaya calisicam yeni kafes almak için ne yapmam lazim iyileşmesi için teşekkürler ☺

Suna kalan

Aktif Üye
Merhaba bugün şehir dışından yeni geldim kuşların duru bu şekilde ikiside tüye girmiş yeni kafes almaya çalışacağım ama ailem izin vermiyecegi için harçlıklarını bbiriktirmem lazım en kısa zamanda yeni kafes almaya çalışacağım birde pirinç kafes almam daha doğru olur degilmi diğerlerinin bayasi çıkıyor çünkü nasıl bir kafes almam lazım bilgi vevirimisiniz birde kuşlarım hastaya bubun bir ilacı varmıdır varsa söylersiniz onlati kaybetmek isyltemiyorum onları çok seviyorum şimdiden teşekkürler ☺

Video burda

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
2 erkek mi gördüm

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kafes çok kalabalık tek oyuncak koyun gerisini çıkartın kuşlar rahat etsin 😇

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kafesin boyaları çıkmış... Yer yer pas var... Mümkünse kuşların sağlığı için yeni bir kafes alın lütfen...

Üst Alt