• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumdan çıkan garip ses.

oguzq

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes Alamama,Burun çevresinde kızarıklık ve şişkinlik
Hastalık Belirti Tarihi
13 Ocak 2025
Hepinize merhaba,dişi muhabbet kuşumun burnunda şişkinlik ve kızarıklık var. Gittiğim veteriner kızışma dönemi olduğunu söyledi ama gün içinde ve özellikle geceleri bu garip sesi çıkarıyor. Nefes alamadığından şüpheleniyorum sizce sorun nedir ve nasıl çözebilirim?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hepinize merhaba,dişi muhabbet kuşumun burnunda şişkinlik ve kızarıklık var. Gittiğim veteriner kızışma dönemi olduğunu söyledi ama gün içinde ve özellikle geceleri bu garip sesi çıkarıyor. Nefes alamadığından şüpheleniyorum sizce sorun nedir ve nasıl çözebilirim?
Streamble.coma yükleyip oluşturulan linki kopyalayıp buraya yapıştırır mısınız çünkü videolar bende açılmıyor 😊

oguzq

Yeni Üye
Yavrunuzun hava keselerinde problem olabilir ense damlası yaptırdınız mı hiç
Düzenli olarak bit ilacı kullanıyorum ama damla olarak değil sprey olarak,ne kadar etkili bilmiyorum.
Damla ilacını hangi marka ve nasıl kullanmalıyım?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Düzenli olarak bit ilacı kullanıyorum ama damla olarak değil sprey olarak,ne kadar etkili bilmiyorum.
Damla ilacını hangi marka ve nasıl kullanmalıyım?
Spreyler de uzun vadede akciğerleri etkiliyor. Vilmectin ense damlasını mamaist.com whatsapp hattından Şehmus Bakır hocamızdan temin edebilirsiniz 🙏 Ense tüyünü aralayın, derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin 10 gün sonra tekrarlayın. İki doz yeterli. 3-4 ay sonra da bu iki dozu tekrarlayın 🙏 Evde de kekik çayı demleyin verin içsin 😊
Bu da tarifi 🌸

oguzq

Yeni Üye
Spreyler de uzun vadede akciğerleri etkiliyor. Vilmectin ense damlasını mamaist.com whatsapp hattından Şehmus Bakır hocamızdan temin edebilirsiniz 🙏 Ense tüyünü aralayın, derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin 10 gün sonra tekrarlayın. İki doz yeterli. 3-4 ay sonra da bu iki dozu tekrarlayın 🙏 Evde de kekik çayı demleyin verin içsin 😊
Bu da tarifi 🌸
Peki,tarif ve ilaç önerisi için teşekkür ediyorum,sağolun☺☺ 🙏🙏

Üst Alt