• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumdaki değişiklikler yardım

Aysu_altsyy

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun 1 aydır göğsünde siyah benekler var sırtında da var şimdi de kanatları dökülmeye başladı sanki zayıfladı bir de mantar var ayağında krem sürdüm vazelin azaldı biraz bit spreyi sıkıyorum ama neden olur bunlar lütfen yardım edin kafasında da dökülme var biraz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuza iç ve dış parazit yapın ve düzenli şekilde probiyotik verin iyi olur inşallah

Aysu_altsyy

Yeni Üye
İç ve dış parazit dediğiniz şeyi nasıl yapıcam probiyotik nerden temin edebilirim

Aysu_altsyy

Yeni Üye
İnsana bulaşır mı hastalığı nedir

Son düzenleme:

Aysu_altsyy

Yeni Üye
Teşekkürler ne kadar süre kullanmam lazım eşine bir de başka kafesteki kuşuma bulaştırır mı dış parazit olarak haftada 1dermabit sprey kullanıyorum iyimi bir de kendiliğinden geçer mi çok teşekkür ederim ☺

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teşekkürler ne kadar süre kullanmam lazım eşine bir de başka kafesteki kuşuma bulaştırır mı dış parazit olarak haftada 1dermabit sprey kullanıyorum iyimi bir de kendiliğinden geçer mi çok teşekkür ederim ☺
İlaçları 5 gün sürede kullanip peşine 3 gün probiyotik 3 gün vitamin vermeniz lazım.sulari günlük degisecek