• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumda tüy biti mi var

kagann

Yeni Üye
Merhaba benim kuşumda tüy biti olduğunu düşünüyorum tüy dökümünde döktüğü tüylerden sonra gelen tüyler çok dağınık düzensiz çıktı ve bir süre sonra düştü düştükten sonra da düşen tüy ündiplerinde oyuklar vardı, türkiyede pek fazla kaynak yok yabancı kaynaklardan araştırdım 1 aydır falan gelen tüyler düzensiz geliyor bir süre sonra düşüyor tüy dağınık sizce sorun tüy biti mi tüy biti ise nasıl bi tedavisi olur burada hiç veteriner yok önceden 2 konu açmıştım biraz daha araştırdıktan sonra tüy biti olabileceğini düşündüm lütfen yardımcı olur musunuz

gervit-w ve amin forte b kullaniyorum

Seyda112

Paylaşımcı
Merhaba kuşunuzun dökülen tüyleri aynı tüyler mi yani dökülüp yerine gelenler mi tekrar dökülüyor, kaşınırken dökülen kısmın köklerini görüyor musunuz, kanlı olma ihtimali var mi

kagann

Yeni Üye
Merhaba kuşunuzun dökülen tüyleri aynı tüyler mi yani dökülüp yerine gelenler mi tekrar dökülüyor, kaşınırken dökülen kısmın köklerini görüyor musunuz, kanlı olma ihtimali var mi
kan yok tüy sağlıklı çıkıyor sonra sanki bir şey tüye zarar veriyor gibi sonra zarar verince tüy kırılganlaşıyor ve düşüyor sanırım
eklediğim fotoğraftaki siyah uzun kanat tüy yeni çıkmıştı ve böyle gözüküyor

Son düzenleme:
Üst Alt